· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


DRAGANESCU  , RADU ION

Loc de munca:
din Bucuresti
Sp. Cl. Universitar de Urgenta
Scor: 7.33 (6 voturi)
Adaugat de anonim
 • marib - 23.09.2004
 • Nu il recomand,deoarece daca aveti ghinionul sa plece in concediu,puteti sa ii dati telefon si mesaje degeaba.Pur si simplu nici un apel nu se deranjeaza sa dea pentru a se informa care este urgenta.Il cunosc de multi ani si trebuia macar sa vada care este urgenta pentru care a fost deranjat de o cunostinta de 7 ani.CONCLUZIA:am pierdut sarcina si nici nu stiu de ce!
  Repet,NU IL RECOMAND!

 • MIHAELAGJ - 16.11.2005
 • Nu ca as fi din provincie, dar problemele mele nu mi-au fost rezolvate in orasul meu.
  Mi-a fost recomandat d-l dr. RADU DRAGANESCU-Spitalul Universitar, am beneficiat de grija si atentia dansului, un om cu totul deosebit si un bun medic. M-am simtit inteleasa, a vorbit cu mine cum nu se poate mai frumos, am urmat tratamentul si sfaturile pe care mi le-a recomandat si rezultatul: am scapat de probeleme pe care le aveam!
  Am deplina incredere in dansul, il respect foarte mult si il recomand cu caldura si fara rezerve domnisoarelor, doamnelor si viitoarelor mamici.

 • firinca - 04.01.2006
 • NUMAI PE UN OM CA DOCTORUL DRAGANESCU,POATE SA-L IUBEASCA DUMNEZEU IN FIECARE ZI A VIETII SALE DE REUSESTE SA FACA MINUNI.II MULTUMESC PERSONAL,PENTRU FAPTUL CA SINT MAMICA.SINT ZGIRCITA SI PRUDENTA IN AFIRMATII DE OBICEI,DAR DE DATA ACEASTA AM DE SA FAC O EXCEPTIE SI II ATRIBUI DOMNULUI DOCTOR NOTA 10. NUMAI CU URARI DE BINE. FIRINCA.N.
 • Ameera_Razak - 10.09.2006
 • Si noi avem numai ganduri bune despre dl doctor Draganescu,mama mea a ajuns la dansul dupa ce un alt doctor i'a spus ca are cancer.A fost operata de dl doctor Draganescu care dupa operatie a venit special de acasa sa vada cum se simte mama mea.A stat cu ea pe scaun asteptand un control la un doctor cardiolog.Cumnata mea a facut 2 cezariane cu dansul si numai cuvinte de lauda.Acum mi'a venit si mie randul,am aflat ca sunt insarcinata si insh'allah voi merge la dansul.Deci numai cuvinte bune.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.