· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


MISTOI  , ANCA-MIHAELA

Loc de munca:
din Bucuresti,
Ministerul Apararii Nationale - Comandament
Scor: 8.71 (7 voturi)
Adaugat de anonim
 • casie - 01.06.2004
 • Buna ziua!
  Ma numesc Andreea si am de "comentat" doar atat!
  Dna dr Mistoi este un dr extraordinar, un om de suflet, o persoana care stie sa vorbeasca cu tine ca viitoare mama, stie sa-ti dea sfaturile care-ti trebuiesc, te ajuta cand ai nevoie, prin asta referindu-ma la perioda sarcinii , dar si in timpul nasterii, este un doctor bun cu un suflet extraordinar! Eu am nascut din intamplare cu dansa primul copil(spun din intamplare pt ca dr care imi urmarise sarcina s-a dat la fund, scuzati expresia) si m-am simtit desi nu o cunosteam, in siguranta!Acum sunt insarcinata cu al doilea copil si de la inceput am fost la dansa, la dna dr Mistoi si stau linistita in privinta evolutiei sarcinii si chiar a nasterii, stiind ca dansa va fi langa mine!
  Ii urez dnei dr Mistoi Anca, multa sanatate dansei si intregii familii si sa dea Domnul sa aduceti cat mai multi copii sanatosi pe lume!

 • mariaotilia - 30.07.2006
 • o caut pe dr. Mihaela Mistoi, am cunoscut-o intr-o cumpana a vietii si s-a dovedit a fi un om-doctor-prieten. am fost apropiate, dar viata ne-a dus pe fiecare pe drumul ei. ma bucur cind citesc despre ea, am stiut ca va reusi, merita toata increderea. din tot sufletul, tot binele din lume pentru Mihaela si fiul ei.
 • loriana - 27.11.2006
 • Cum naiba e un om extraordinar cand i-am umplut buzunarul 9 luni si la nastere si-a pus palma in fund ca e obosita....
  Duduia casie poate i-a pus plicurile mai groase....
  Eu nu-i urez nici sanatate nici altceva "spagaritei" mistoi ca doctorita nu e!!!!!

 • casie - 30.01.2007
 • Draga loriana,
  nu stiu ce ai facut tu dar cu mine dna dr sa purtat ireprosabil. Nu am ce sai reprosez ci din contra am numai multumiri pentru dansa.
  Repet NU am cunoscuto la nasterea primului copil, pur si simplu era de garda in noaptea aia in care, in mod normal trebuia sa nasc cu dr care imi urmarise toata sarcina si care nu mia raspuns la tel si culmea in dimineata in care am nascut nici nu a venit(pentru ca se schimba tura, iesea Dr Mistoi si venea madam Ligia) sa ma intrebe macar ce fac, pe cand dr Misto care ma vazut pentru prima oara a stat langa mine pana la ora 12-13.Madam aia Constantinescu Ligia parca o chema una blonda aranjata cu fusta scurta si care nu prea avea chef de munca ma lasat cu ochii in soare!
  Referitor la plicuri as vrea sa ti le dau tie daca miai da ocazia(dar goale) pentru ca asa i leam dat.Si fie vorba intre noi toti cei care intram pe site-ul asta si nu numai, tariful il aflii in spital la nastere si nu dai bani inainte ca la fetite.Scuzama ca am fost cam dura! Sincer nici nu aveam cu cei sai umplu buzunarele, dintrun salariu de bugetar si cu un copil de crescut deja acasa sa ma ierte dumnezeu doar nu era sami las copilul sa moara de foame ca sai umplu plicurile cum ai zis tu!
  E intradevar exact cum a zis si mariaotilia UN OM-DOCTOR-PRIETEN ADEVARAT! MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI DOAMNA DOCTOR.

 • loriana - 20.03.2007
 • Eu nu am experienta "la fetite" cum afirmi tu...
  Probabil ca stii mai bine cum e..
  Pana una alta.la fiecare vizita pe tot parcursul sarcinii.. trebuia sa-i dau ceva!
  Si mai ales nu plicuri goale!
  Ma bucur nespus ca nu ai platit nimic.
  Si mai ales ca te-ai ales cu o asemenea cunostiinta incantatoare.
  Se spune ca cine se aseamana se aduna...!
  Din partea mea..poarta-i recunostiinta pana te-o cocosa!
  Eu una nu am nici un motiv!
  Iti doresc sanatate si sa-ti rezolvi problemele tot cu plicurile goale!

 • loriana - 20.03.2007
 • Revenire pentru Casie:
  Am inteles ca esti bugetara...
  Se vede.
  De gramatica ai auzit in viata ta?

 • irene-jose - 29.02.2008
 • Un medic extraordinar care nu m-a dezamagit niciodata. Sa o tina Dumnezeu sanatoasa si sa-i dea putere de munca.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.