· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


SGARBURA  , ZORELA ADRIANA

Loc de munca:
din Bucuresti,
Sp. Cl. Filantropia
Scor: 6.83 (12 voturi)
Adaugat de anonim
  • ank_ted - 26.01.2005
  • O cam iei in barba cu ea! Este buna profesional la cezariene si poate si la altele, are preturi foarte, foarte mari si este teribil de dezinteresata, trebuie sa tragi mereu de ea si de doua ori la rand nu-ti spune acelasi lucru(tratament).
  • mh - 12.10.2006
  • Am nascut in nov 2005 cu d-na dr prin cezariana de urgenta ( ruptura de placenta in travaliu) si pot spune ca face fata la orice complicatie. Sunt foarte multumita de dumneaei si asta dupa ce am schimbat cativa doctori buni si destul de cunoscuti..Este la fel de bine apreciata si la nasterea naturala pe care o incurajeaza si nu face cezariene la cerere cum gresit se presupune. La cabinet nu mi s-a parut scump! Scump e la un profesor sau conf. care cu siguranta nu vine noaptea si nici la debutul travaliului.
  • delly73 - 23.09.2008
  • Eu am fost la cabinet la dansa este superficiala , preturi foarte mari si rezultat 0.Eu inteleg sa ceri bani dar pe ce .Este parerea mea ,poate la altcineva merge .Am citit si comentariu lui ank_ted si aceeiasi parere are si ea ,ma gandeam ca s-a mai schimbat din anul 2005
  • daiana2012 - 10.11.2010
  • Ce preturi are la consultatii la cabinet d-na dr?

  • Kristinka - 03.04.2011
  • Recent am ajuns si eu la cabinetul privat al d-nei dr. Sgarbura. Sa fiu sincera, de cum intri acolo ramai impresionat/a si siderat/a, in acelasi timp: are un perete plin de diplome special amenajat in sala de primire a pacientelor, probabil ca dovada a multiplelor sale certificari si recunoasteri etc pe care de-altfel nimeni nu i le poate contesta (felicitari pentru impresionanta colectie!), un cabinet in care se observa destul de strident investitia considerabila in dotarea si amenajarea acestuia si, nu in ultimul rand, tarifele piperate... care te lasa in fund (scuzati expresia)! La acestea se adauga stilul militaresc si maniera demna de un comandant de garnizoana, in fata caruia n-ai voie sa sufli neintrebat, pe care dumneaei le abordeaza fata de paciente. Este total lipsita de compasiune, nu arata acea asertivitate si atitudine calda si umana pe care pacientul bolnav, femeia bolnava se asteapta sa o gaseasca la un medic. Pana si asistentele domniei sale sunt extrem de crispate! M-am dus acolo increzatoare ca voi putea discuta deschis cu medicul despre problema mea. N-am avut cu cine. M-am pomenit in schimb in postura intrusului care a deranjat-o pe alteta sa d-na doctor, de la dineul cu Regina Elisabeta a Marii Britanii! Mai-mai sa imi cer scuze ca am deranjat-o contra sumei de 150 de lei pe vizita! Si apropo, vorbim de o vizita cu programare la o anumita zi si ora (facuta cu ceva saptamani inainte), la care s-au mai adaugat 65 de minute de asteptare! In urma unei analize serioase cu sotul meu (pt ca vizita asta mi-a cam dat de gandit), am decis ca totusi sa merg pe tratamentul recomandat de acest medic si astept sa vad rezultatul. Am citit parerile altor paciente mai vechi sau mai noi ale d-nei dr. si am constatat ca parerile privind priceperea sa inclina mai mult in favoarea d-niei sale. Cu toate aceste dovezi legate de competenta profesionala a dumneaei, sustin ca ar trebui sa renunte totusi la infatuarea si atitudinea jignitoare si la comportamentul dispretuitor fata de paciente. Practic da sentimentul ca prezenta lor in cabinet o ofenseaza.... Este ceva inexplicabil. Te face sa crezi ca dispretuieste femeile. Ori banii astia multi pe care ii incaseaza de la paciente ii sunt platiti de ele pentru consultatii, tratament, dotari si... BUNUL SIMT cu care se asteapta sa fie primite, dar care cam lipseste!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.