· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


TURCULET  , FELICIA LORENA

Loc de munca:
din Bucuresti,
Sp. Cl. Filantropia
Scor: 3.82 (17 voturi)
Adaugat de anonim
 • simkat - 29.03.2006
 • Nu o recomand. Eu am nascut cu ea si am avut numai probleme, eram la un pas de a-mi scoate toate organele genitale din cauza neglijentei ei.
 • ewa1 - 27.02.2008
 • Am o parere foarte proasta despre aceasta doamna doctor!!! La prima sarcina mi-a fost recomandata cu incredere, am urmat indicatiile dumneaei toata sarcina, am mers periodic la cabinet pentru consultatii si ecografii...dar am avut "neobrazarea" sa nasc intr-o duminica. Am sunat-o, m-a indrumat spre spital unde am ajuns in jurul prinzului, iar dna.doctor m-a "uitat" pe acel pat de spital pana seara la 21:30 cand m-a vizitat in fuga. Era vorba de o nastere prematura cu dezlipire de placenta si am fost tinuta artificial in travaliu mai mult de 12 ore. Deznodamantul?!? Dupa 17 ore de travaliu infernal am nascut prematur o fetita care dupa trei zile ne-a parasit!!! In urma necropsiei am fost sfatuita de catre medicul neonatolog sa discut cu ginecologul care m-a asistat la nastere.
  Fetita noastra a vrut sa se nasca mai devreme, dar o minte bolnava a considerat ca nu e momentul; capul i-a fost presat "ca intro menghina" timp indelungat si a suferit o hemoragie cerebrala. Disperare, durere pe de-o parte, nepasare sau lipsa de profesionalism pe de alta parte.
  Feriti-va cat puteti de dna.dr.Turculet Lorena; exista medici adevarati, cu suflet si frica de Dumnezeu, nu macelari.

 • ewa1 - 27.02.2008
 • Ca o completare la cele spuse anterior, subliniez ca si viata mea a fost pusa in pericol. Parerea altor medici ginecologi care au auzit "povestea" a fost ca m-am nascut a doua oara, deoarece dezlipirea de placenta este urgenta chirurgicala (in cazul meu nu s-a aplicat).
  Mai mult, dl.Dr.Iliescu care era de garda in acea zi a dat dovada de aceeasi iresponsabilitate ; desi a vazut ca orele trec, situatia se inrautateste si dna. Dr. Tuculet nu mai aparea, nu a actionat in consecinta. A fost rugat insistent -chiar si cu banii in mana, sub forma de plata, nu de mituire- de catre familia mea sa ia masuri. Replica a fost: "Nu pot lua pacientii colegilor". Si iata cum o regula impamantenita e mai presus decat viata unui om....
  Pentru mine Filantropia este spitalul mortii. Viata mi-a oferit a doua sansa si aceasta se numeste Maria, nascuta tot prematur, dar cu alt medic si in alt spital.
  Doamnele mele dragi, se poate cand vrei!

 • c1c1 - 06.03.2008
 • ewa1 , cand s-a intamplat povestea ta dureroasa de la Filantropia ? Ce ai facut? Ai intrebat dr care trebuia sa te asiste la nastere ce s-a intamplat ?
 • Eliana88 - 30.03.2009
 • cea mai sictirita si tampta doctora ginecolog....eu am vitiligo...si petele s au extins si in zona genitala..sunt doar pete de depigmentare a pielii, nimic scarbos..insa in momentul in care a venit s ama consulte...s a dta in apoi 2 pasi...si cu fata scarbita m a consultat cateva secunde...dupa care imi da un diagnostic total gresit...si am plans toata ziua din cauza acelei persoane...o cretina! si sper sa citeasca comentariile acestea....chiar imi pare rau ca nu ai-am zis mai multe!
 • Eliana88 - 30.03.2009
 • *s-a dat inapoi

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.