· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


RIGA  , BOGDAN ALEXANDRU

Loc de munca:
din Bucuresti,
Sp. Cl. "Prof. Dr. Panait Sirbu" - Giulesti
Scor: 9.63 (32 voturi)
Adaugat de anonim
 • ralucel1 - 06.07.2006
 • e super dr asta, mie mi place e un adevarat profesionist. am nascut cu el si totul a fost ok
 • laka - 10.04.2008
 • eu am fost pacienta lui si pe toata perioada sarcinii a fost exceptional, era numai suflet, il sunam si la 3 dimineata si vorbea cu mine la telefon; am avut doua travalii false si a fost langa mine tot timpul; cand am nascut insa parca s-a transformat in... monumentul nepasarii sau nu stiu in ce. M-a lasat sa ma chinui teribil 3 zile fara sa treaca macar sa ma vada si nici macar nu a caadicsit sa imi faca o noua ecografie sa vada ce se intampla. Pana la urma a venit dr Ion care a constatat ca copilul se afla intr-o pozitie care nu permitea nasterea normala si ca ar fi fost necesara o cezariana. Dupa el au venit inca trei doctori care au spus acelasi lucru: Pana, Cristina Popescu si o d-na doctor al carei nume l-am uitat din pacate, dar le cam dadea lectii la toti doctorasii pe acolo. Nici atunci nu a facut nimic.
  Cand in sfarsit a venit a fost pur si simplu depasit de situatie - copilul l-am nascut cu Pana (l-a scos cu forcepsul) si n-a stiut ce sa faca cu mine... Asa ca... ce sa zic... Daca si-ar deschide un cabinet particular ar avea mare trecere; ar veni pacientele la el pentru ca e realmente un domn, dar la nasteri eu zic sa renunte o vreme sau sa se perfectioneze cumva, pentru ca teoria nu se compara cu practica si nu toate teoriile pe care le povesteste dumnealui studentilor nu se aplica intotdeauna in realitate.

 • nicolette - 08.05.2008
 • Eu nu prea inteleg de unde stiti ce le spune Domnul Doctor Riga studentilor, ca pacientele nu au acces la cursuri.
  Eu sunt pacienta lui de mai bine de 4 ani si este cel mai competent medic pe care l-am avut vreodata, am ales sa nasc la Giulesti numai datorita lui, este singurul medic de acolo care NU CERE BANI PACIENTELOR SI NICI NU PRIMESTE, trateaza pe toata lumea la fel si cu profesionalism.
 • Anndria - 22.12.2008
 • Anndria - 22.12.2008

  Astazi fetita mea implineste 4 ani si vrem sa ii multumim domnului doctor Bogdan Riga pentru daruirea si profesionalismul cu care ne-a inconjurat. Stim ca s-a stabilit definitiv in Franta, la Paris si ii uram o cariera si o viata frumoasa, pe masura inimii sale generoase! Acolo va fi apreciat la adevarata valoare si va respira aerul tare al inaltimilor ! Ne bucuram enorm pentru reusita dumneavoastra si va salutam 'frantuzeste', cu mult respect si nostalgie : ' CHAPEAU, DOCTEUR ! '


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.