· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


IONESCU  , LIGIA

Loc de munca: Maternitatea Polizu
din Bucuresti, Bucuresti
Centrul Medical ROMAR - Polizu

http://www.romar.ro
Scor: 8.75 (4 voturi)
Adaugat de anonim
 • manduta - 18.08.2006
 • Am nascut natural cu ea si nu o recomand.Mi-a declansar nasterea, totul a mers f greu, m-am chinuit ca un porc.Nu mi-a recomandat ecografiile de morfologie fetala, le-am facut eu ca stiam ca tb sa le fac.
  Nici alte teste care existau la ora aceea , ca triplul test, nu mi-a recomandat. Vag plictisita. Fara tragere de inima.

 • dienutza123 - 20.12.2006
 • Manduta ...o sa te contrazic ...eu am fost pacienta doamnei Ionescu ...si mi-a facut recomandare la ecografie morfologica ...si la triplu test ..si multe altele. nu am nascut cu dansa pt ca a plecat in concediu (asa a fost sa fie)...dar este o dr foarte buna
 • crtcrt - 25.07.2008
 • Dr. Ionescu Ligia lipsa totala de profesionalism. Prin ce am trecut eu in polizu datorita acestei doctorite nici nu mai vreau sa-mi amintesc dureros. Nu eram de nascu normal dupa 50 ore de travaliu vroia sa nasc tot normal copilul nu era coborat colul nici nu era deschis si s-a insistat sa nasc normal. Conferentialul spitalului a coborat s-a interesat de cazul meu si de ce s-a amenintat cu PRO TV si am fost bagata in cezariana. Gunoi mizerie si ........ daca nu ai bani si o functie mai acatarii nu esti bagat in seama.
  Nu vi-o recomand sub nici o forma fetelor. Oricum alta policlinica mai curata.

 • anerose - 28.06.2009
 • BUNA VIITOARE MAMICI.DACA VA DORITI UN COPIL SANATOS NU VA DUCETI LA ACEASTA PRESUPUSA DOCTORITA.HABAR NU ARE PE CE LUME SE AFLA.O SA VA POVESTESC CE AM PATIT, CA SA NU SE MAI INTAMPLE ASA CEVA ALTEI FEMEI CARE ISI DORESTE DIN SUFLET UN COPIL. . M-AM DUS LA EA CAND AVEAM CAM 2 LUNI.MI-A FACUT ECOGRAFIE SPUNANDU-MI CA TOTUL ESTE IN REGULA. NU MI-A DAT SA FAC NICI O ANALIZA , NU AM LUAT NICI O VITAMINA ,ABSOLUT NIMIC PANA IN LUNA A 5-A.PE LA 3 LUNI SAU 3 LUNI SI CEVA NU MAI RETIN EXACT, (CREDETI-MA CA INCERC SA UIT) AM FOST LA UN PAS DE A PIERDE SARCINA.BINENTELES CA M-AM DUS IMEDIAT LA SPITAL, (POLIZU) DUPA CE MI-A FACUT ECOGRAFIE , M-A INTERNAT SI AM STAT 4 ZILE IN SPITAL IAR IN FIECARE SEARA MI SE PUNEA PERFUZIE SI CATE 2 FIOLE DE DIAZEPAM ( MENTIONEZ CA ERAM IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA). IN CEA DE-A PATRA ZI AM FOST EXTERNATA PENTRU CA HEMORAGIA SA OPRIT.IN TIMPUL ACESTOR 4 ZILE MI SA MAI FACUT INCA 2 ECOGRAFII. LA EXTERNARE ACEASTA DR. IONESCU LIGIA MI-A SPUS CA NE VEDEM PESTE O LUNA DACA TOTUL VA MERGE BINE. IN CEA DE-A 5-A LUNA EU, FERICITA CA O SA VAD IN SFARSIT SEXUL COPILULUI, M-AM DUS CU UN BUCHET MARE DE FLORI SI CU SUMA DE BANI CARE NU IMI LIPSEA LA NICI UN CONTROL PE CARE MI-L FACEA.LA ECOGRAF A OBSERVAT CA CEVA ESTE IN NEREGULA TRIMITANDU-MA DE URGENTA LA UN 4D. CU GREU AM REUSIT IN ACEIASI ZI SA FAC 4 D-UL (FARA PROGRAMARE ) SI ACOLO SA DESCOPERIT CA FETITA AVEA MALFORMATIE( NU I SA DEZVOLTAT CREIERUL SI COLOANA VERTEBRALA).SINGURA VARIANTA A FOST SA DAU COPILUL AFARA. PRECIZEZ CA IN FAMILIA MEA NU AU EXISTAT ASTFEL DE CAZURI SI NICI NU AM LUCRAT IN MEDIU TOXIC (SANT CONTABILA ) DAR ASTA A FOST SINGURA LOR EXPLICATIE `` MEDIU TOXIC``. ACUM SANT DINOU GRAVIDA SI STIU CE AM DE FACUT.EU VA DORESC NASTERE USOARA SI SA AVETI GRIJA DE VOI.
 • valentinab - 17.06.2010
 • Am nascut de curand (pe 31.03.2010)cu dansa si o recomand.Este un medic foarte bun!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.