· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


SERBAN  , MARIA

Loc de munca: Spitalul Militar
din Bucuresti, Bucuresti

Scor: 7.75 (4 voturi)
Adaugat de anonim
 • Simion_L - 12.09.2006
 • Am facut doua intreruperi de sarcina la cabinetul dansei. Amandoua cu anestezie locala si complicatii (criza de calciu) pentru ca am colul stramb si stramt iar durerile au fost mari. Dansa nici n-a pomenit de anestezia totala...
  Cand am ramas gravida, i-am telefonat s-o intreb cand o pot gasi la spital. Raspunsul a fost unul singur: "Veniti la cabinet! Veniti la cabinet!" Oare din motive financiare, sau din lipsa de timp?

 • Banti - 19.10.2006
 • Domana doctor nu asista la nasteri pentru ca nu exista maternitate la Sp. Militar. Eu o consider o doctorita foarte amabila, priceputa, are rabdare sa explice ce e necesar si nu te expediaza in 5 minute. E foarte atenta cu fiecare pacient in parte,ceea ce e mai rar in ziua de azi. Am fost la mai multi doctori, dar dinsa mi se pare foarte capabila si profesionista, mai ales prin modul in care abordeaza fiecare caz in parte. Daca ar fi asistat la nasteri mergeam sigur la dinsa. Si este si sufletista, asta mi-a dovedit-o de citeva ori.
 • corinalovely - 29.12.2007
 • Buna...Daca e vorba despre Dna Dr Mariana Serban de la sp Militar, care are un cabinet particular pe undeva prin Bucurestii Noi, am numai cuvinte de lauda. Nu am intalnit inca un dr cu atata rabdare si calm ca al dumneaei. Consultatiile mele la cabinetul dnei dr dureaza in medie 20-30 min. Am ajuns la dna dr cu un chist ovarian de 7 cm...dar m-a linistit, nu m-a bagat la operatie cum fac altii, mi-a zis sa asteptam o luna si surpriza la urmatorul control scapasem, se resorbise, s-a bucurat alaturi de mine. Deci eu ii dau un 10 plus si am un dr ginecolog excelent. Pacat ca nu asista si sarciniile si nastera...doar pana la 4 luni am inteles...
 • MariaDia - 17.08.2009
 • Sunt pacienta doamnei doctor Serban din 2003.
  Eu am numai cuvinte de lauda pentru modul in care se comporta cu pacientii si pentru timpul pe care gaseste de cuviinta sa-l dedice fiecarui caz in parte.
  Asa cum spunea cineva mai sus, mare pacat ca nu asista la nasteri. Nota 10 din partea mea


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.