· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii de invatamant/ Gradinite particulare


PARADISUL COPIILOR  

din Iasi, Iasi
Adresa: Str. Fagului (Copou), Nr.10,
Tel: 310114; 0722133091
http://www.paradisul-copiilor.ro/
Scor: 6.6 (5 voturi)
Adaugat de anonim
 • carmen72 - 12.07.2006
 • As dori si eu mai multe informatii despre aceasta gradinita,poate ma ajuta cineva.
 • unigiros - 14.05.2007
 • Eu am fetita la aceasta gradinita de aproximativ un an. Sunt destul de multumita, doar ca nu prea au prea mult loc de joaca pentru copii. Se pare ca au din ce in ce mai multi copii iar spatiul se ingusteaza. este singurul off al meu!
 • MAMICUTAanamaria - 24.05.2007
 • Am fetita la aceasta gradinita, si vreau sa o schimb...sunt in constructii de asta toamna......1.scule peste tot, zgomot.....2.daca plange in primele zile te cheama sa iti iei copilul acasa(asta i sa intimplat altui parinte) cu toate ca la inceput spun ca asa ceva nu se intimpla 3.fetita mea este mai tot timpul bolnava si nu ma refer la raceala ca asa sunt toti raciti, iar pana a merge la gradinita nu am stiut cei aia boala........1 saptamana acasa 2 zile la gradi...locul de joaca care a mai ramas e in plin soare..........dar au educatoare super dragute si atente, danseaza si fac gimnastica, sunt hraniti bine ii invata tot felul de cintecele, deseneaza frumos..........dar devine inghesuit, zgomotos........iar eu una nu mai sunt multumita.
 • unigiros - 03.08.2007
 • Buna!
  Revin si spun ca si eu imi voi muta copilul de la aceasta gradinita "Paradisul copiilor". De ce? Pentru ca a inceput sa puna baza pe cantitate si nu pe calitate. Ma doare foarte tare pentru ca nu stiu cum o sa se acomodeze la alta gradinita. Aici s-a atasat foarte repede de educatoare si ce-mi place foarte mult este ca pare a fi un cadru familial in care copii se acomodeaza foarte repede.Dar o sa vedem ce o sa fie! Nu stiu de ce atrebuit sa ocupe tot spatiul cu aceea cladire care nu are nici macar fundatie!!!!! Asta este problema ca nu pun interes la siguranta copiilor. In loc sa mai amenajeze un pic spatiul de joaca au preferat sa mai ridice o cladire ca sa mai poata primii si alti posibili clienti(adica copii). Nu mai spun ca niciodata nu a dat chitanta la banii pe care-i dai lunar. Ma doare ca asa se intampla in Romania asta!!! Banul strica omul.

 • elena30 - 24.01.2009
 • buna ziua.sunt foarte mirata de ce spuneti voi.fetita mea este la gradinita paradis si se simte foarte bine ,iubeste gradinita.va anunt ca dimineata doamna doctor investigheaza copii iar daca sunt bolnavi sunt trimisi acasa ,nu au voie in cloectivitate.locul de joaca are copaci ,copiii stau la umbra este deasemeni o casauta si 3 tobogane
  cat despre chitante eu le am pe toate fie emi le da d.directoare fie mi le da d.educatoare.eu sunt foarte multumita de gradinita educatoarele sunt foarte dragute si sunt iubite de copii.serbarile sunt magnifice,pline de emotii si bucurii.La serbarea de 8 martie care a fost la Teatrul Luceafarul s-a creat un cadru emotional de nedescris un program magnific,nu de de cel comunist cu poezii si cateva cantecele si gata ,un adevarat spectacol .la sfarsit fiecare mama avea lacrimi in ochi dar a avut puterea sa-si ia copilul in brate si sa danseze cu acesta.erau lacrimi de fericire.de fapt fiecare serbare a copiilor e un adevarat spectacol.educatoarele iubesc copiii si activitatile sustinute de acetea sunt educative .materialele didactice sunt variate in functie de nivelul de varsta.ce sa va mai zic ca de craciun ,1 martie ,inceperea anului scolar toata gradinita e imbracata in haina de serbatoare si nu numai gradinita ci si educatoarele care intruchipeaza zane .e o lume de poveste acolo.eu sunt foarte multumita de Gradinita Paradis si nu sunt singura.

 • inregistrareMARCI - 09.09.2009
 • MARCA este o expresie si garantie a calitatii serviciilor oferite!Inregistrati MARCA GRADINITA PARADISUL COPIILOR!
  [email protected]
  www.inregistrare-marci.ro

 • copilash - 13.09.2009
 • Si eu am avut copilul la aceasta gradinita si, daca personalul este in regula , la fel m-a deranjat si pe mine ingramadeala de cladiri ...pentru ce sa mai dau bani la particular, ca la ingramadeala prind loc si la stat!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.