· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


CIUVICA  , ADRIANA

Loc de munca: Spitalul Polizu; Centrul Medical Romar
din Bucuresti, Bucuresti
O prietena mai indepartata a nascut acum 4 ani cu d-na Dr. Din cauza nu stiu caror probleme s-a apelat la forceps care a perforat vezica urinara a mamei. Simpatica doctorita n-a spus nimic pe moment, ci numai dupa cateva zile cand mama a sesizat ceva in neregula. A fost bineanteles scandal, in urma caruia doctorita era sa fie data in judecata, dar n-a fost. In urma acestui incident prietena mea a stat cu sonda 1 an, dupa care s-a putut opera. Bebe n-a patit nimic, dar mamica s-a chinuit mult. Trage-ti va rog concluzia! E un medic bun?
Scor: 1.33 (3 voturi)
Adaugat de elisse
  • minim2 - 10.03.2009
  • Este o jigodie! Sa-i dea dumnezeu ceea ce merita!
  • minim2 - 27.04.2009
  • Bunatatea si amabilitatea acestei doctorite "au functionat" (urmarind comentariile de pe net) cam pana in 2006. De atunci incoace, atitudinea ei s-a schimbat total, fiind selectiva, in functie de rangul si puterea financiara a pacientei!
    Imi doresc sa le fi crezut pe cele care o descriau asa cum este acum! Nasterea nu ar mai fi devenit o trauma pentru mine si copil! Si nici nu as fi fost la un pas de o mare nenorocire, asa, degeaba, pt. ca nu avea chef de asistat la o nastere, la acel moment, doamna care se mai crede doctor! Daca tot nu ii pasa ca poate omora oameni, de ce nu se face oare macelar?!
    Asa sa-i ajute Dumnezeu, dupa fapte!!


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.