· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.comCONSTANTIN  , VICTORIA OLGA

Loc de munca: Policlinica Vitan
din Bucuresti, Bucuresti
Calea Dudesti nr 102-104, sect 3 tel 322.48.81
Scor: 7.67 (3 voturi)
Adaugat de anonim
  • Ruxi_Mici - 27.11.2007
  • Fetita mea este de curand in grija doamnei doctor, asta dupa ce am schimbat cel putin 5 medici pediatri si 1 medic de familie. Consider ca in sfarsit am gasit un medic profesionist si cu adevarat dedicat. Nu am ce sa-i reprosez, de fiecare data a luat decizii competente, cu care am fost pe deplin multumita.
    Apreziez foarte mult la dansa ca nu recomanda antibiotice decat in conditii extreme, nu este adepta suplimentelor date fara analize, sustine alaptatul la cerere, diversificarea dupa 6 luni, este impotriva premergatorului si a fortarii copilului de a face lucruri pt care nu este pregatit dpdv motor, etc.
    Pana la proba contrarie (sper eu niciodata) este un medic pe care il recomand fara rezerve.

  • krln - 04.03.2010
  • Nu recomand pentru noi inscrieri la doamna doctor.
    Este deja foarte ocupata si inventeaza orice pentru ca dansa sa aiba dreptate. Am fost inscrisa doar pentru cateva luni la dansa si asta pentru ca prima data cand am avut nevoie de un consult ( o raceala destul de urata capatata in urma unei calatorii ), pentru ca nu am avut programare si am intrat la dansa la sarsitul programului, a considerat ca e mai important sa imi tina morala ca s-a terminat programul decat sa imi dea ceva sfaturi medicale si ca sa ma trezesc dupa ca pe fisa a scris cu totul altceva.


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.