· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


IONESCU  , CECILIA

Loc de munca:
din Pucioasa,
Sp. Orasenesc
Scor: 7.75 (4 voturi)
Adaugat de anonim
 • Renata - 01.04.2005
 • Daca nu ar vorbi poate...profesional nu o cunosc...nu mi-as dori, insa multe mamici si femei fug de ea, merg la Targoviste la alti medici.Pacat.
 • mihaig - 01.09.2010
 • Breeeee! ce e cu nota asta? Ia de cititi materialul asta: http://www.newz.ro/stire/111080/nou-nascut-decedat,-medicul-a-asistat-nasterea-prin-telefon.html, iar daca dispare de pe net iata continutul:
  O tanara din orasul dambovitean Pucioasa o acuza pe directoarea spitalului din localitate, doctorul ginecolog Cecilia Ionescu, de moartea bebelusului ei, femeia sustinand ca medicul ar fi coordonat nasterea prin telefon.

  Femeia, in varsta de 28 de ani, a ajuns marti dupa-amiaza la spital in travaliu, dupa ce, spune ea, medicul ginecolog plecase din unitate si a fost asistata la nastere doar de moase si de asistente.

  Tanara mama a fost supravegheata pe parcursul sarcinii de catre medicul Cecilia Ionescu, insa, cand a nascut, aceasta nu era in unitate, cu toate ca, sustine pacienta, ar fi fost de garda.

  Femeia a fost anuntata ca bebelusul s-a sugrumat cu cordonul ombilical. Parintii sunt hotarati sa o dea in judecata pe directoarea Spitalului Orasenesc Pucioasa.

  Niciun reprezentant al conducerii spitalului sau al Directiei de Sanatate Publica Dambovita nu a dorit sa ofere informatii in legatura cu cele intamplate la Spitalul Pucioasa.


  Aceasa stire a fost preluata de pe Romania Libera.


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.