· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


LUPASCU  , IVONA

Loc de munca:
din Iasi, Iasi
B-dul Carol I, 38, bl.A4, sc.A,
Tel./Fax: + 40 (232) 213793

Scor: 5.2 (10 voturi)
Adaugat de anonim
 • salomea - 31.07.2006
 • am fost la dna dr lupascu acum cateva luni, ea e destul de amabila si cred ca buna, dar secretara-sefa si asistentele te fac sa te simti ca intr-un spital obisnuit romanesc.Mie imi place sa nu mi se vb rastit atunci cand intreb ceva,atmosfera sa fie primitoare si asistentele sa nu stea la barfa.Nu cred ca e absurd ca atunci cand mergi la un cabinet particular,unde platesti considerabil mai mult sa fii tratata cu amabilitate.
 • pacienta2007 - 14.12.2007
 • Nu va sfatuiesc sa mergenti acolo, femeile alea toate nu au nimi de-a face cu lumea moderna spre care vrem sa ne indreptam. M-am simtit ca la Auschwitz, ca ele nu stiu nici sa comunice nici sa-si respecte pacientele, cu atat mai putin sa le ajute sa se emancipeze de vechiurile obiceiuri comuniste de slugarnicie fata de Maria sa D-na Prof. Dr. Pacat ! Niste vaci (scuzati)! Dar ele chair asta sunt...
 • Geranium - 01.01.2008
 • Am fost la ea in 2004 si pot spune ca e o profesionista , dare cam brutala in manevre. In plus, are preturile teribil de mari . Iar asistentele ei nu stiu sa se poarte deloc cu pacientele .
 • adyalyna - 13.05.2008
 • Am fost la ea la cabinet si la spital!!!
  Din punct de vedere profesional este FOARTE BUNA si are mana fff usoara, eu pocmai am facut histeroscopie la ea.
  Si doamna Dr. Plopa (rezidenta si mana dreapta a Doamnei Lupacu) este fff draguta si amabila si mi-a esplicat pe intelesul meu ( si nu in chineza) ce inseamna histeroscopie si ce o sa-mi faca.

  Intradevar persoana care raspunde la telefon este o adevarata mahalagioaica, nici macar nu este asistenta (acum face ceva scoala), asa ca nu o luati in seama ce zice ea. Eu am fost la control si mi s-au luat si amalize pentru laborator. Dupa 10 zile cand m-am intors dupa rezultatul la analize, doamna cu pricina imi spune ca sunt dune si sa stau linistita, in schimb am insistat sa vb cu doamna Lupascu (care m-a primit 10 min desi nu aveam programare) si dupa ce a vazut rezultatele mi-a recomandat histeroscopie. NU O LUATI IN SEAMA PE FEMEIA CARE RASPUNDE LA TELEFON!!! NU ARE NICI O PREGATIRE SI ESTE INTRADEVAR O COMUNISTA DESAVARSITA IN SCHIMB DNA DR LUPASCU ESTE OK

 • adyalyna - 13.05.2008
 • La Tina Tudose - Registrator medical am facut referire mai sus http://www.ivonalupascu.ro/echipamedicala.php
 • catalinutza - 26.07.2008
 • am mers si eu la aceasta d-na prof. si n-as mai sfatui pe nimeni sa mearga acolo.sunt in iasi si alti medii f buni, chiar mai competenti si mai dedicati ca aceasta d-na care este extrem de scumpa. Eu am avut o problema de infertilitate care am incercat s-o tratez la ea prin toate metodele posibile(histero, laparoscopie, tratamente) si toate fera succes pentru ca d-na nu se deranja sa vina sa ma vada ci isi trimitea ajutoarele si dadea tratamentele prin telefon.asa ca in urma tuturor tratamentelor am facut o tumoare pe ovarul stang. am scimbat medicul, care mi-a scos toata partea stanga si la cateva luni am reusit sa raman si insarcinata fara alte tratamente.

 • ela_M - 10.10.2008
 • o colega de-a mea a fost pacienta dumneaei in cursul sarcinii. cand a venit momentul nasterii si a sunat-o, doamna doctor i-a spus ca nu e la spital, ca e plecta din tara si sa nasca cu rezidentul, un tip arab, pe care il cunostea colega mea cat de "mult" ii poate mintea. dar cand a sunat-o si soacra colegei mele pe doamna doctor aceata SURPRIZA! nu era plecata din tara! deci ce tupeu sa fii in spital si sa minti ca esti plecat din tara!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.