· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


TRAILESCU DURA  , MIHAELA

Loc de munca: Spitalul Polizu
din Bucuresti, Bucuresti
MEDIC SI LA SANADOR
Scor: 6.67 (6 voturi)
Adaugat de anonim
 • roxycod - 14.07.2006
 • Nu mi-a placut deloc acest medic! Atata timp cat nu am avut probleme, s-a purtat impecabil. Cand au inceput contractiile in saptamana 26, nu mi-a spus decat ca e vorba de iminenta de avort. Probabil daca nu schimbam medicul, acum nu m-as mai bucura de prezenta unui bebelus perfect sanatos!
  Aveti mare grija cu acest medic!

 • biabebe - 16.07.2006
 • Nici mie nu mi-a placut deloc de doamna doctor. Am fost de mai multe ori la Sanaor, unde dansa ofera consultatii. In primul rand nu exista niciun pic de intimitate. La consultaie participa si asistenta si o domnisoara care scrie ( la calculator) ceea ce dicteaza dansa. Nu a fost sigura din a cata zi a ciclului sa imi prescrie medicamente: Duphaston sau Utrogestan. Nu este prea comunicativa.
 • theamaria - 28.09.2006
 • Mie mi s-a parut un medic extraordinar. Datorita dumneaei am acum un copil sanatos si frumos.A fost singura persoana care mi-a recomandat sa pastrez o sarcina pe care nimeni nu ma sfatuia s-o duc la final, si datorita ingrijirii si sfaturilor dumneaei am nascut o fetita care mi-a luminat viata. Veronica
 • mamoiu - 15.03.2007
 • Doamnelor, fiecare medic are parti bune si parti rele. Sa incepem cu cele rele?
  - e un medic de moda veche deci nu prea comunicativa (trebuie sa intrebi ca sa obtii un raspuns) ori noi preferam sa stim cam ce se intimpla cu noi.
  - nu e oricind disponibila (w-e, concedii, etc) ori o femeie insarcinata poate naste oricind.
  Si cele bune:
  - e profesionista in ceea ce face (apreciaza situatiile corect, coase excelent, nu lasa lauza sa plece din spital dupa 2-3 zile ci atunci cind considera ca e O.K. and so on)
  - nu umbla dupa bani

 • cristiniuc - 15.01.2008
 • fata de acest doctor nu pot sa spun decat ca din cauza ei mi-a murit copilul la nastere. nu o recomand nimanui este lipsita de tact si intelegere fata de o femeie gravida si mai preocupata de cate kg iei in sarcina decat de altele mult mai serioase. am avut o sarcina normala, fara incidente cu un copil mai mult decat bine dezvoltat care din pacate nu a supravietuit datorita unei cezariene prost facute de doamna doctor in cauza.
 • crisso27 - 08.07.2008
 • si eu am nascut primul copil cu dansa si am fost foarte dezamagita. am avut o problema, care de altfel nu era foarte grava ( se rezolva prin cezariana), dar modul in care "m-a incurajat" mi-a facut mult rau (nopti nedormite, cosmaruri, toata ziua ma gandeam la cum mi-a povestit ea cu atata seninatate ca avusese chiar zilele trecute o pacienta care avea aceeasi problema ca a mea, dar copilul ei nu a rezistat si a murit ). Nu mai pun la socoteala conditiile din spital (este vorba de Polizu), fiind vara....Vreau sa le felicit pe asistentele de la copii, care pe mine m-au ajutat foarte mult, in special pe doamna Gina Benta.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.