· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii de invatamant/ Scoli


SCOALA PARTICULARA ELF  

din Cluj-Napoca, Cluj
Str. Pascali nr. 2-4
tel./fax: 0264 440811
Scor: 10 (5 voturi)
Adaugat de anonim
  • mdamsa - 22.02.2007
  • o scoala extraordinara cu prof nemaipomeniti care isi dau si sufletul ptr elevii lor.elevi putini intr-o clasa ,semiinternat,mat optionale atragatoare,posib de alegere ptr invatarea unui instrument la muzica....merita incercat.
  • worries - 15.07.2008
  • Am avut de ales la inscrierea fetei mele in clasa 1 intre Elf si Scoala Internationala Happy Kids. Am ales fara sa clipesc Scoala Elf.Mergeti la Happy Kids pe Plugarilor si o sa intelegeti de ce.
  • CLAUVIO - 20.03.2009
  • Sigur este una dintre cele mai bune scoli din Cluj atat dupa rezultatele obtinute cat si dupa conditiile oferite... Eu sunt o mamica, ce are doi baieti, unul este la scoala Elf la gimnaziu.. iar celalalt este absolvent al scolii ELF. Cel mare a intrat fara probleme la liceul dorit, rezultatele tuturor fiind extraordinare la admiterea in liceu.... Sunt profesori foarte bine pregatiti profesional, insa diferenta consta in atitudinea profesorilor fata de elevi si fata de parinti... Copiii se dezvolta multilateral, isi formeaza aptitudini artistice, sportive, pe langa pregatirea de baza si pe langa cele doua limbi straine pe care le studiaza cu seriozitate.... Inca regret ca nu s-a facut si Liceu... avand acum si un copil la scoala de stat, pot sa fac diferenta mult mai bine. NU se prea face scoala la stat... profesorii sunt dezinteresati si nu depun efort... Si pot sa spun ca taxa este rezonabila in comparatie cu oricare scoala particulara din Romania! Copiii au castigat o gramada de premii nationale si internationale la diverse concursuri, sunt grozavi :) Mult succes in continuare!!!


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.