· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii de invatamant/ Gradinite particulare


MARYLAND  

din Bucuresti, Bucuresti
Drumul Ghindari nr 150-154, sect 5
Scor: 6 (8 voturi)
Adaugat de anonim
 • Karmencita - 26.06.2007
 • aceasta grad este o instit neavizata de MEC iar cond si personalul necalificat nu sunt corespunzatoare unui proces instr-educativ,tarifele pe care le au nu sunt motivante,la suprafata totul e o.k dar in amanunt nu au mat didactice ,jucarii iar mancarea este incorect portionata,este o adunatura de babysittere care nu au nimic comun cu aceasta profesie iar d-na patroana nu este interesata decat de bani iar calitate mai putin chiar deloc,pacat de saracii parinti care fac eforturi financiare pentru a le asigura copiilor toate conditiile dar daca s-au indreptat catre aceasta gradinita au facut o alegere gresita.Nu exista un cadru medical permanent si daca se intampla ceva cu unul dintre copii nu stiu cum se descurca acel personal lipsit de experienta care este format din fete tinere de 22-23 de ani care nici macar experienta de mame sau de viata nu au,in aceasta gradinita sant foarte multe nereguli si la un control mai amanuntit nu ar iesi deloc bine,si din ipostaza mea de parinte si cadru didactic voi face tot posibilul sa se afle adevarul despre aceasta "gradinita Maryland"care de fapt este un loc de supraveghere iar copiii normali sant amestecati cu alti copii cu diferite boli mintale si handicapuri ceea ce este total contraindicat in institutiile de invatamant.Deci stimati parinti studiati cu atentie ofertele acestei grad care sunt de fatada si nu de calitatea corespunzatoare!
 • ficus - 16.12.2008
 • Referitor la articolul de mai sus,trebuie facute citeva mentiuni ,pentru ca lumea sa stie stimata doamna,ca dumneavoastra sunteti un cadru didactic cu care noi am incheiat colaborarea .Adevarul despre care vorbiti este acela ca noi avem o educatie mult mai profunda decit puteti dumneavoastra intelege.Handicapatii despre care vorbiti sunt cazuri sociale de la care copiii nostri au multe de invatat,cit despre boli mintale,ma indoiesc ca dvs. aveti calitatea necesara de a pune un diagnostic.Acesti copii care prezinta tulburari (intarzieri) de limbaj nu sunt bolnavi mintal si nu afecteaza activitatile grupelor.Din contra ,ne mandrim ca pentru copiii nostri este ceva normal ca acesti copii cu nevoi speciale sa faca parte din colectiv. Ca parinte , ar trebui sa va considerati fericita ca nu faceti parte dintre cei care au nevoie de intelegere (pe care dvs. nu o acordati altora).
  Fetele tinere despre care vorbiti sunt doamne intre 23-34 ani.Tinere, intradevar, dar calificate din toate punctele de vedere.
  Nu este un secret ca gradinita este frecventata de un numar mare de copii. Refuz sa cred ca nici un parinte nu si-ar fi dat seama de "neregulile" pe care numai dvs. se pare ca le-ati observat.
  Daca as fi fost interesata doar de bani, nu as fi acordat reduceri de 15% -35% pentru copiii cu deficiente (pentru care dealtfel alocam personal suplimentar) iar Maryland nu este infintata si sustinuta financiar din profilul educatie ,lucru stiut de toata lumea.
  Maryland

 • elmi - 11.03.2009
 • Eu sunt mamica unor copii care merg la o alta gradinita asa ca raspunsul meu este neutru. Nu cunosc aceasta gradinita dar m-a socat ce a scris D-na Karmencita...foarte urat, eu am un frate de 22 ani, care este handicapat dar din punct de vedere al inteligentei si al umanitatii este mult peste alti copii inclusiv peste dumneavoastra "doamna"...URAT!!!!!
  Felicitari gradinitei care accepta copii cu probleme si nu ii ignora sau uita de ei asa cum fac majoritatea inclusiv acest asa zis cadru didactic...rusine, sper ca niciodata copilasii mei sa nu incapa pe mainile unor oameni ca "D-na " Karmencita!

 • elmi - 11.03.2009
 • Si o adaugare (ca sunt revoltata rau)...unde scrie ca nu se amesteca acestii copii, daca doamne fereste copilul dumneavoastra pateste ceva si ajunge intr-un scaun cu rotile, cum ar trebui procedat?! Il ascundem in casa sau il aruncam intr-un azil, sau sa ne uitam spre el cu scarba si cu mila?1...ca doar propria lui mama gandeste asa...RUSINE!!!!
 • nico1973 - 01.04.2009
 • da, si mie mi se pare ca dna karmencita sau cum o fi kemindo pe ea a sarit calu bine de tot,,,e nesimtita rau adica
  cum sa vorbeasca ea asa urat despre o gradinita de copii ,unde sunt multi copii si mai ales copii bolnavi , pe care nu-i primesc orice gradinita !
  mi se pare ca karmencita asta e o BABA individioasa si capricioasa ,comunista si indirjita pe tot ce e nou,,,
  hua ,hua karmencita
  aici n-ar trebui sa scrie oricine ,
  sau s-ar putea sa fie si ea o directoare de gradinita care se oftica -ca la ea nu merg atati copii de multi cala maryland,,,
  mai ales ca nu a zis ca ar fi avut vreun copil la gradi maryland ,,,,,
  eu am vrut sa-mi dau copilul la maryland, mi s-a parut o oferta buna,dar am gasit ceva mai aproape de casa ,,,
  succes maryland, si nu va luati dupa toti invidiosii !

 • ani_ela - 13.01.2010
 • Bravo elmi pentru replica ta! Sunttare mandra de tine!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.