· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii de invatamant/ Gradinite particulare


ANGELS  

din Ploiesti, Prahova
Gradinita cu program scurt si After school

Grădiniţa nr. 12 Ploieşti, aripa sud-parter, str. 1 Decembrie 1918 (din str. Muzicanţi).
Tel: 0723641720; 0745054271; 0788865744

Scor: 4.71 (7 voturi)
Adaugat de anonim
 • ema22 - 13.08.2008
 • este foarte mare aglomeratie si multi copii cu probleme de comportament ......
 • shelly - 03.05.2010
 • Despre Gradinita Angels, din Paulesti, ar fi multe de spus. Sa incepem cu meniul: initial , anul trecut , atinci cand aveau doar cativa copii, ne-au spus ca meniul gatit acolo este ecologic, fara e-uri si aditivi alimentari. Pe parcurs, s-au inmultit si acum lucrurile stau la urmatorul mod: - se pune masa pentru copii in farfurii, iar copiii sunt adusi la masa peste cca. 15-20 minute, pe biletelele cu informarea meniului ni se scrie "ciorba de pui" , acolo, surpriza!!! ciorba de pui, nu are pui!!, au o gramada de chestii cumparate de la Metro, cornuri pline de chimicale, etc. Fructele care li se dau, sut sferturi de fructe. Dar cea mai mare problema pentru mine, este faptul ca nu au pregatit copiii de scoala asa cum se cuvenea. Alocau 30 de minute lectiilor cu mancatul fructului cu tot!, practic mai raman max. 15 minute, timp in care pentru a avea contact cu un creion, poate coloreaza. Iar pe noi ne informau ca au facut activitati grafice!!!! , Desi acea informare depre program, tot ei ne-o ofereau, in scris, Au extrem de multe alte activitati extra, CARE SE ACHITA SEPARAT, de aceea, ceea ce ar fi fost obligati sa faca, nu au facut. O sa auziti si ceva dezacorduri gramaticale pe la cadrele didactice!
  Si ca sa va lamuresc complet, am sa va informez, ca aceasta gradinita a luat contact cu programa Ministerului Invatamantului, pe 20.04.2010, cand eu i-am trimis-o patroanei de acolo, prin e-maill. DE CARE HABAR NU AVEAU!!!. Pe site-ul lor, apar o gramada de minciuni. 1. nu aveau nici cunostinta de programa Ministerului, si spun ca lucreaza dupa aceasta!!! 2. Activitati de gradinarit??? canto??? pian??? chitara??? NU EXISTA ASA CEVA
  3. mai spun tot pe site, ca taxa include rechizite, FALS, am platit separat in doua randuri, caietele, creioanele, etc, penar.
  4. desi trebuie sa faca si ceva sport, fac KARATE cu plata estra, asa mi-a declarat educatoarea, ca au transformat sportul in aceste Karate, pe care dam bani suplimentar!
  5. mai spun acolo, ca pregatesc copii pentru scoala!!! in 10 minute de colorat?? potae pentru scoala ajutatoare.
  Va sfatuiesc sa va informati foarte bine despre cum ar trebui sa se petreaca lucrurile, si sa nu va lasati inselati de aparente.
  Va mai informez, ca pe mine personal, Doamna Patron, "M-A CERTAT", pentru ca i-am adus la cunostinta nemultumirile cu privire la pregatirea copilului de scoala care nu se face, si abia de acum incolo, va stuida programa invatamantului, desi are gradinita de cca. 1,5 ani!!!!
  succes

 • shelly - 26.05.2010
 • Consider ca am datoria de a va informa ca serviciile gradinitei Angels din Paulesti s-au imbunatatit. Atat meniul cat si timpul acordat pregatirii pentru scoala. Am aflat recent ca rechizite inseamna mult mai mult decat caietele speciale si penar cu creioane colorate (eu asa le-am considerat). Pentru toate celelalte materiale folosite de catre copii, nu s-au cerut bani. Mai am o rectificare de facut in ceea ce priveste programa. Folosesc o programa pilot aparuta in 2009. Daca ar fi sa ma intrebati unde as duce copilul acum, ar trebui sa va raspund ca tot la gradinta aceasta. E drept ca m-au nemultumit anumite aspecte, care s-au imbunatatit (faptul ca nu au adoptat schimbarile mai rapid, m-a determinat sa imi fac publice nemultumirile). Credeti-ma ca nu veti intalni la toate gradinitele administratori dornici sa vina in intampinarea solicitarilor dvs. In ceea ce priveste spatiul, dotarile, ambientul, pentru mine sunt cele mai bune din Ploiesti, desi aceasta se afla la Paulesti. As mai adauga faptul ca aici chiar exista asistent medical in permanenta, nu doar in acte asa cum se intampla la celelalte gradinite. Va puteti convinge. Succes
 • adinapopescu - 16.11.2010
 • Ufff, eu ce sa mai cred, erai atat de inversunata si acum te-ai intors cu 180 de grade.Vreau sa-mi fac o parere despre gradinita asta, dar nu stiu pe care sa o iau in considerare...Data viitoare fii si tu mai consecventa in opinii, fie ele pro sau contra!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.