· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


PROFIRESCU  , GABRIELA

Loc de munca: spitalul Filantropia
din Bucuresti, Bucuresti
un medic bun din punct de vedere profesional;o recomand cu caldura tuturor celor care vor sa aiba raspuns la orice intrebare;o putem gasi si la un cabinet particular:tel:232.10.36;
Scor: 6.4 (5 voturi)
Adaugat de oana2000
  • oana2000 - 04.07.2007
  • desi eu am adaugat-o in lista de medici si o nrecomandam cu "atata caldura"acum tot eu vin sa va spun ce-am patit:cand mai aveam 2 sapt. sa nasc imi spune ca ea trebuie sa plece in America si ca ma lasa altui medic,asta dupa ce am bagat milioane in buzunarul ei,avand in vedere ca ma chema doar la ea la particular si de fiecare data imi facea si control si ecografie,asta timp de 9 luni ( va las sa calculati singuri cati bani sunt );unei alte prietene pe care am dus-o la ea care a avut nesansa sa nasca noaptea,nu i-a raspuns la telefon pana dimineata si i-a spus ca era prea obosita ca sa auda telefonul.;asa ca ganditi-va f. bine si nu numai referitor la aceasta dr. ci in general si intrebati daca sunt in stare sa vina sa asiste la nastere;inca ceva:am nascut pana la urma dupa 16 ore de dureri prin cezariana cu un medic tot de la acelasi spital care a fost f. dragut si intelegator,dar caruia nu-i mai dau numele,va spun doar sa va alegeti un ginecolog barbat pt. ca ei sunt mai normali la cap si stiu sa-si asume responsabilitatea pana la capat.nu va lasati impresionate de "duiosia" femeilor ginecolog,sunt niste parsive ,moarte dupa bani,care desi si ele sunt femei,nu dau dovada de nici un fel de intelegere.
  • mami_rares - 14.01.2008
  • Nu pot sa te contrazic, draga oana, probabil ca asa a fost. Pe de alta parte eu am nascut cu ea la ora 9:20 seara prin cezariana, dupa ce am trezit-o din somn ( la ora 19 cand am sunat-o prima oara se culcase ptr ca a doua zi intra de garda). Deci a venit totusi de acasa pentru mine. Si trebuie sa mai adaug ca nici nu am fost la ea de la inceput, ci abia din luna a 7-a. Nu m-a chemat expres la cabinet, mi-a spus ca o pot gasi la spital sau la cabinet, cum vreau. Am ales eu cabinetul, din motive de program si timp. Asa ca exista si reversul medaliei.
  • Onysmc - 05.03.2009
  • Un doctor foarte prost. In prima mea vizita la ginecolog(la 17 ani) am fost la cabinetul dumneaei, i-am povestit problema mea, mi-a facut o ecografie, iar la sfarsit cand am intrebat-o ce am , a spus ironic,citez "Ai uter, ai ovare...", si ma intreaba "Vrei sa-ti dau doua luni niste anticonceptionale?". Am ramas crucita, la varsta aia eu credeam ca anticonceptionalele se iau doar pentru a te proteja de o sarcina nedorita, nu si pentru probleme hormonale.Eu am zis bine cum credeti dumneavoastra, dar nu m-am multumit cu atat, am mai consultat un medic care mi-a spus ca am chisturi ovariene, aveam doua destul de mari de 3/3 cm. Cum sa fii atat de nesimtita incat sa nu-i spui omului ce are? Si sa-l intrebi daca vrea sa ia un medicament fara ca macar sa-i explici pentru ce? Ce-i drept eram mai mica si mai naiva si ramasesem aproape fara replica, dar era cu siguranta dreptul meu, si de datoria ei sa-mi spuna lucrurile astea. Sfatul meu : Nu merita sa mergeti la dumneaei!!!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.