· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.comNEDEF  , MONICA

Loc de munca: Policlinica Trei Scaune
din Bucuresti, Bucuresti
Str. Trei Scaune nr. 27, sector 2 , Tel. 242.32.25
Pe aceasta doctorita am cunoscut-o CAND COPILUL A IMPLINIT 6 LUNI, desi eram inscrisa la ea inca din perioada graviditatii. Intotdeauna dadeam de prietena ei, care-i tinea locul, pentru ca "doamna doctor" are fundatie si se ocupa cu chestii mai importante decat consulturile pacientilor. Aceasta loctiitoare i-a facut copilului testul de mobilitate la controlul de 1 luna si mi-a spus ca ar putea avea displazie de sold. Acasa, la baia de seara, am simtit cum i-am pus osul inapoi si copilul n-a mai plans. Doctorita Nedef mi-a vaccinat copilul desi avea rosu in gat (chiar a spus "Parca ar avea rosu-n gat...") si am stat cu el internati 6 zile la sp. Grigore Alexandrescu. Apoi am vazut-o la Dan Diaconescu Direct intr-un scandal de adoptie. A semnat un dosar si a aprobat adoptia a doi gemeni in 3 zile, in decembrie nelucrator, ca sa nu apuce ceilalti bunici sa ia masuri si s-o opreasca pe cai legale. Daca n-aveti incotro, inscrieti-va la ea, dar numai pentru retete si cantariri!
Scor: 10 (1 voturi)
Adaugat de Simion_L
  • Simion_L - 09.07.2008
  • Si revin cu alt comentariu, mai mult o continuare a povestii triste de mai sus.
    In urma vaccinului pe care l-a facut, implicit a febrei foarte mari cu care a ajuns la Grigore Alexandrescu, copilul este in prezent in tratament neuro-psihiatric, ia medicamente, merge la terapie.
    Daca n-aveti incotro, rectific cele scrise de mai sus: cereti sfatul unui farmacist sau luati o aspirina! In nici un caz nu-i calcati pragul acestei individe!


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.