· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


PARIS  , NICOLAE

Loc de munca: Cabinetul Femina, Drumul Taberei
din Bucuresti, Bucuresti
Pagina web a cabinetului unde se gasiti super multe informatii! www.ginecologie.com
Scor: 9 (8 voturi)
Adaugat de crisu683
 • miruna_lorentz - 26.01.2007
 • despre dl. doctor pot spune ca este un medic excelent! sunt pacienta dansului de peste 10 ani si intaotdeauna am fost diagnosticata si tratata corect si prompt. si pe langa serviciile dansului sunt f multumita si de cabinetul in care am primit consultatiile, f cochet, curat si ingrijit! vi-l recomand tututor cu incredere!
 • laura2006 - 28.01.2007
 • Am ajuns la Dl Doctor Paris prin recomandarea unei prietene. Pot spune ca sunt f multumita,este un om deosebit si un medic excelent! Mi-a rezolvat probleme pt care am umblat inainte la o groaza de medici! Mergeti cu incredere la dansul!
 • nadicica - 06.02.2007
 • Am mers la Dr.Paris, la cabinetul Femina, in Drumul Taberei indumandu-ma de publicitatea care o are. E jale, un om rece, depasit, care crede ca daca e in varsta i se cuvin toate meritele. Trebuia sa stau pe masa ca sa astept sa vina asistenta, si el sa-mi rada in fata. Nu iti raspunde la intrebari, o face raspicat. Am iesit plangand si cu un gust amar. Ma asteptam la banii care i-am dat si publicitatea care o are sa fie si Om si Profesionist. Nu vi-l recomand.
 • ligia_35 - 14.02.2007
 • draga nadicica, imi pare rau ca esti dezamagita in ceea ce il priveste pe dl. doctor, dar sa stii ca pt ca un medic sa fie bun profesional, nu trebuie sa se hlizeasca cu pacientele , sa glumesca cu ele si sa le devina cel mai bun prieten. eu sunt asistent medical si stiu prea bine ce inseamna un dr bun, iar DL DR PARIS ESTE UNUL DINTRE CEI MAI BUNI! intr-adevar este un om serios, corect si prompt in a pune un diagnostic corect si a prescrie tratamentul adecvat. iar daca spui ca nu ti-a raspuns la intrebari ar trebui sa te gandesti daca ai si pus intrebarile corecte...in meseria mea am vazut pacienti care pun cele mai tampite intrebari posibile si care mai au si pretentia sa primeasca raspunsuri. si sa stii ca publicitatea pe care o are, o are pt faptul ca e f bun,nu din alte cauze. eu am ajuns la dansul trimisa de cineva si la randul meu am trimis la dansul multe cunostinte, toate f multumite! iar banii....scuza-ma are dintre cela mai mici preturi practicate in cabinetele particulare. spun toate astea pt ca ii sunt pacienta de f multi ani si chiar pot sa vb despre dansul in cunostinta de cauza! deci in concluzie, VI-L RECOMAND DIN SUFLET!
 • gina28 - 14.02.2007
 • Foarte bun medic! Nota 10 pt dansul!
 • tot_euu - 17.04.2008
 • am mers si eu la acest domn doctor,chiar nu stiu ce sa cred despre el...spun asta pentru ca mi-a zis ca am o rana de toata frumusetea si am mai facut controlul la inca 2 medici care mi-au zis ca nu am nimic....chiar nu stiu....aaaaa si mi-a mai zis ca am candida pe care am luat-o DOAR prin contact sexual...candida se poate luat prin atatetea feluri!!!!!!!!!!!!!nu doar prin sex!!!!!!!si domnul Paris mi-a zis clar ca DOAR prin sex se ia!!!!!! nu stiu ce sa cred,fiind un doctor atat de recomandat!!!!!!!!!!si nu mai zic de reteta imensa pe care mi-a dat-o!!!!!!!sanatate tururor!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.