· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Pediatri


PORTELLI  , DELIANA

Loc de munca: Centrul Medical pentru Copii Pescarusul
din Bucuresti, Bucuresti

Scor: 10 (5 voturi)
Adaugat de eluta
 • dutaconstanta - 08.12.2006
 • E o doctorita inimoasa, care iubeste copii. Nu este medicul la care este inscris puiul meu dar la dansa ma duc ori de cate ori am o problema. De fiecare data m-a ajutat si m-a sfatuit ca un adevarat doctor. Mi-a explicat iar si iar ori de cate ori a fost cazul si mi-a raspuns la orice intrebare pe care am avut-o, indiferent cat de neinsemnata a fost, fara sa para deranjata sau ofensata. Si asistenta
 • dutaconstanta - 08.12.2006
 • Si asistenta dansei e de nota zece. Din partea mea merita nota douazeci.
 • demarc - 10.10.2009
 • Este o dr de nota zece, eu am ajuns la dansa dupa ce copilului meu de o luna i-a fost prescris ceclor pentru ca-i curgea nasucul si cum dupa 8 zile nu-i trecuse dr la care eram ne-a prescris augumentin. Stateam cu pospectul augumentinului mana si ma gandeam ca daca pentru un simplu nauc infundat ii dau augumentic(pe prospect scria sugrai peste 2 luni) ce ii voi mai da atunci cand va face gripa sau altceva.
  Asa am ajuns la dansa, l-a consultat pe puiut si mi-a spus atat timp cat nu are rosu in gat, nu are nimic la plamani, nu tuseste si nu face febra nu i se pare normal s-i dau antibiotic. Si puiutul meu s-a facut bine cu picaturele recomandate, fara a lua antibiotic.
  Mi-a raspuns la toate intrebarile cand am fost la consultatie si mi-a prescris si reteta gratuita (fata de medicul de familie care ma pune sa-mi cumpar si vigantrolul). De asemeni nu a deranjato nici cand am sunato si i-am pus tot felul de intrebari.
  O RECOMAND DIN TOT SUFLTUL, pt toti puiutii.

 • sue14 - 07.03.2010
 • EU am baietelul de la 10 zile de la nastere si acum are 1an si 8 luni.il am inscris la dansa este un medic de nota 100000000000000000000.MULTA SANATATE PT PICII VOSTRI SI VOUA.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.