· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


CARAMAN  , LILIANA

Loc de munca: Maternitatea
din Galati, Galati
O doamna in adevaratul sens al cuvantului . Foarte deschisa, iti raspunde la orice intrebare . O profesionista , intr-un cuvint .
Scor: 6.6 (5 voturi)
Adaugat de anonim
 • kamelya78 - 24.01.2007
 • ..este o super doctorita...se gaseste intotdeauna aproape de sufletul pacientelor ei...e cea mai buna...trust me
 • alunish - 08.07.2008
 • pentru ca traim in galati. romania. pentru ca medicii. indiferent de pregatire si experienta. uita bunele maniere. pentru ca in galati. romania. medicii nu saluta. cand intra pe propria usa a cabinetului particular. pentru ca m-am dus cu speranta. si am plecat umilita. fara sa schimb o vorba. dar cu gustul amar. ca intrand. pe usa propriului cabinet. particular. acest medic. ar fi trebuit sa gaseasca resurse. sa salute pacientele. si sa zambeasca. pentru ca avem nevoie de medici. in galati. romania. pentru ca le-am pus la fiecare. fiecare dintre noi. o caramida la o viata mai buna. ar trebui sa ne zambeasca. cel putin in usa cabinetului particular. pentru ca nu mai stim incotro s-o apucam. pentru ca bucuresti-ul e uneori departe. cand vrem o mangaiere. azi. pentru ca in galati. romania. eu. nu mai stiu la usa carui medic ginecolog sa bat. si sa primesc. pe langa o vorba buna. experienta si speranta. pentru ca suntem femei. in galati. romania. care ne-am da salariul pe un an. pentru un medic. buuuun. atat. umilita azi, fara un cuvant, doar din priviri. o femeie din galati.
 • anta_pau - 02.12.2008
 • Nu cred ca este drept sa fie judecat un om/doctor dupa o singura vizita...Se poate intampla ca acea persoana sa vina dupa o zi grea...
  Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa alunish, dar pentru fetele care cauta pentru (sarcina + nastere) un ginecolog bun in Galati , va garantez prin experienta traita de mine ca Dna dr. Caraman este cea mai buna. Este o persoana foarte serioasa, de aceea poate intimida, dar eu am vorbit foarte deschis cu dumneaei de la inceput si totul a fost ok. Mi-a raspuns la telefon de fiecare data, ceea ce unii medici nu prea fac!!! si cel mai important lucru a fost acolo la momentul nasterii. Toate acestea fara conditionari materiale. Eu doream sa merg la Bucuresti, insa dupa discutia cu Dr. Caraman si medicul meu din Bucuresti am hotarat ca pot avea incredere in Dna dr. Caraman. Cat despre umilinta..hmmm eu am ajuns sa cred ca nimeni nu ne umileste, de fapt noi suntem cei care o fac. Toate bune si multa sanatate!

 • a_ena - 09.03.2011
 • M-am inregistrat special pentru a posta cateva cuvinte "de apreciere" la adresa distinsei doamne doctor. O dementa, si totusi cred ca e putin spus. Daca toti ar fi la fel, am muri. O fi "buna" pentru acele femei care, datorita sarcinii usoare, ar putea naste oriunde si fara nicio asistenta. Dar pentru o ecografie, un sfat...este o nulitate. Dintr-un comentariu precedent am inteles ca vorbeste la fel de frumos si la cabinet unde cotizezi la greu. Nu ca in spital , nu ai da, ca de... este sefa de sectie si trebuie sa isi dea avizul.
  O nenorocita, care din povestiri a traumatizat, multe femei pe care le-a "redeschis" ea sau altii.
  A nu ma intelege ca am fost la dansa dar am depins la un moment dat de avizul ei


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.