· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Pediatri


VORORNEANU  , ELENA-LILIANA

Loc de munca: Medical Top-Cabinet Boana
din Bacau, Bacau
MEDIC SPECIALIST PEDIATRU
Scor: 6.83 (6 voturi)
Adaugat de anonim
 • andreeatarauta - 02.12.2009
 • este un medic foarte bun, stie cum sa se comporte cu copii, jos palaria!
 • elenaemma - 09.06.2010
 • am ramas foarte dezamagita de acest cabinet si de dna dr. toata consultatia a durat 2 minute, nu a adresat un cuvant copilului care a devenit agitat fiind si foarte acra. Abia mi-a raspuns la doua intrebari.
 • euares - 10.09.2010
 • Mie aceasta "doctorita" mia intoxicat copilul de o luna jumatate !!! Ficatul si rinichii daca nu interveneam la timp la SPECIALISTI adevarati de la Bucuresti, riscam sa pierdem copilul. Feriti-va de astfel de MONSTRI cu diplome luate pe sub mana! Nu este posibil sa pui un diagnostic fara analize ca tigancile ghicitoare si sa percepi tarife atat de mari! In plus sa nu ai grija de sufletele ce le ai in grija! Sa iti bati joc de marea majoritate a "clientilor", pentru simplul motiv ca "ai prea multi" si nu mai ai timp de toti, sa incerci sa iti justifici apoi lipsa de interes astfel mi se pare INDOLENTA si PROSTIE! Daca nu cumva i sau urcat la cap aerele de vedeta ca atunci pot crede si altceva...
  NESIMTITA SI PROST PREGATITA, insa laudata contra COMISION! Atat pot spune pe scurt despre aceasta "doctorita". FUGITI cat puteti!!! Intrebati la urgente la Pediatria Bacau cate cazuri de copii cu diverse probleme ajung acolo din cauza acestei "doctorite"! Cel putin in ultimile 6 luni!

  Povestea noastra pe scurt se prezinta asa:
  .....
  Cand a vazut ca isi schimba culoarea copilul de numai o luna jumatate si nu mai ia in greutate, in loc sa ii faca analizele la sange si sa ii puna un diagnostic CORECT, mi-a recomandat un alt sampon(evident MULT mai scump) si o groaza de vitamine - la asta se pricepe cel mai bine, ori tot COMISIONUL o fi de vina? In luna a treia cand copilul avea aceeasi greutate ca in prima luna, imi da in sfarsit analize sa fac la copil si cand le primeste o da din colt in colt ca NU STIE CE ARE COPILUL!?!?!? Trimitandu-ma la profesorii dumneaei de la Iasi!?! Apoi cand i-am cerut socoteala pentru banii ce i-am cheltuit aiurea cu dumneaei, inventeaza tot felul de scuze puerile de genul: "am vorbit cu profesorii mei care m-au criticat pentru faptul ca nu am facut analizele mai din timp"!?! Bun, ca esti PROST inteleg, insa nu pot intelege de ce te lauzi cu asta?
  Vaccinarile evident ca la ea costa cel mai mult din tot orasul si erau recomandate - numai din ratiuni FINANCIARE, atat timp cat unele sunt practic pentru boli ce nu se pot face in zona noastra -,consultatia la fel.
  Evident ca am plecat spre alte clinici din capitala pentru a imi salva copilul de aceasta "doctorita"! Dupa o luna de spitale si de bani cheltuiti din cauza dumneaei, copilul este bine si sper din tot sufletul ca aceasta experienta neplacuta avuta cu aceasta "doctorita" sa nu o mai traiasca nimeni. Pe principiul ca nu exista padure fara uscaturi, sunt destui specialisti adevarati si in Bacau, care nu au fost EXMATRICULATI de la Scoala Doctorala si care evident nu pot fi judecati dupa "profesionalismul" acestui medic.

  Am inteles ca este insarcinata?!? De aici oare sa i se traga? O sa ii dea Dumnezeu ce merita!


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.