· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.comBRIHAILESCU  , OLGA OFELIA

Loc de munca: Med Center-Berceni
din Bucuresti, Bucuresti
STR. Oncescu Nicolae, Nr. 6 Tel: 021/2215104


Scor: 8 (5 voturi)
Adaugat de anonim
  • silviakailee - 29.10.2009
  • Super doamna si foarte deschisa.......avem nevoie de mai multi ca ea! Mie mi se pare foarte abordabila si ca incearca sa ajute cat mai mult, si in plus e si foarte priceputa.

  • asys - 14.11.2009
  • Este super intr-adevar sa astepti cel putin 2 ore pentru o adeverinta sau un bilet de trimitere, atunci cand ai nesansa sa-ti alegi acest medic de familie foarte aglomerat.
  • wywy - 27.01.2011
  • Nu-mi dau cu parerea, cititi povestea mea in cateva fraze si va faceti singuri o parerere. In urma cu un an am aflat ca sunt insarcinata, bucurie mare, m-am dus la d-na DR. Brihailescu sa ma ia in evidenta. In luna a doua m-am imbolnavit foarte rau, am facut o sinuzita de toata frumusetea, cu insuficienta respiratorie si febra mare. Am mers la medic ORL, mi-a prescris medicamente pe care le puteam lua in timpul sarcinii, am mers si la dna dr. Brihailescu sa ma vada, mi-a prescris medicamente tot pt gravide, dar starea mea nu se ameliora si trebuia urgent sa iau antibiotice in doze mari. Pana acum toate ok cu dna dr. Brihailescu. In momentul in care am hotarat sa iau antibiotice timp de 28 zile, la recomandarea medicului ORL-ist si ginecolog, era clar ca trebuia sa renunt la sarcina si am facut acest lucru.
    In evidentele dr. Brihailescu eram la femei insarcinate, dumneaiei nestiind ca eu a trebuit sa renunt la sarcina din motive de sanatate. Nu a sunat niciodata sa se intrebe ce face pacienta ei gravida, trebuia sa sune macar la data la care trebuia sa se nasca copilul. Pentru mine medic de famile , inseamna medic care se intereseaza de tine si incearca sa fie apropiat de tine, ceea ce la d-na aceasta nu am gasit nimic de acest gen. M-am inscris la un medic de familie la o clinica particulara pentru a mi se acorda mai multa atentie, dar nici un pic de atentie nu mi s-a acordat. Eu mai am un baietel si medicul de familie la care eram la momentul respectiv, era la o policlinica de stat , de cartier,dar in lunile avansate de sarcina venea sa ma vada acasa, iar cand am nascut baiatul a venit acasa sa-l vada, ideea e ca se interesa de starea gravidei si a copilului, ceea ce-mi doresc de la un medic. Acum sunt din nou insarcinata si normal ca nu o sa mai fiu inscrisa la dna dr. Brihailescu, deoarece interesul dumneaiei pentru viitoarele mamici este nul.

  • racu - 20.03.2011
  • doamna doctor este minunata.o ador. la ea la cabinet totul merge foarte repede si bine.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.