· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii medicale/ Spitale din Romania


CLINICA MEDSANA  

din Bucuresti, Bucuresti
Medsana Cotroceni
Str. Nanu Muscel nr.12 sect. 5

Medsana Primaverii
Bd. Primaverii, nr. 9 sect. 1

Te: 021-410.86.43/410.85.43

021-410.84.59/410.84.03

www.medsana.ro
Scor: 6.5 (2 voturi)
Adaugat de flr
 • yupi - 25.06.2007
 • Fabrica de facut bani!
  Medicii sunt platiti cu comision din ce analize prescriu: (atentie: la fiecare consultatie ginecologica, ai sau nu nevoie, ti se prescrie exam Papanicolou, exam bacterian secretie vaginala si colposcopie cam 2 milioane, asta fara pretul consultatiei!!!).
  Consultatia dureaza 10 min; adica buna ziua la revedere; ti se prescriu analizele de mai sus si te cheama dupa, de parca pe loc nu s-ar putea stabili un diagnostic in urma unei consultatii facute cu buna intentie...
  Asistentele sunt impertinente si plictisite; nu stiu cum sa scape de tine mai repede (de ex cand vii dupa rezultate iti cer chitanta de parca ai fii o infractoare care ai fugit din policlinica fara sa platesti...).
  Analizele (culturile din secretii, de exemplu) sunt trimise pe la alte laboratoare in conditii pe care nimeni nu le verifica, dar rezultatul il dau pe o hartie cu antetul lor.
  Inceraca sa te impresioneze cu locatiile policlinicilor si cu televizoarele cu plasma din salile de asteptere... Am fost profund dezamagita; erori medicale si comportament sub orice critica a personalului. Probabil ca actionarii din Grecia nu mai au rabdare si vor recuperarea rapida a investitiilor...


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.