· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


MUTULIGA  , GRETI

Loc de munca: Clinica Polisano, Spitalul Judetean Sibiu
din Sibiu, Sibiu

Scor: 5.5 (12 voturi)
Adaugat de anonim
 • chrisx - 10.07.2007
 • Am numai cuvinte de lauda la adresa doamnei doctor. Este un medic de exceptie, de NOTA 10+!
 • andalu - 07.08.2007
 • Am doua prietene care au fost in grija doamnei dr. Mutuliga. Prima a ajuns cu sarcina in saptamana 42 si nu fost indeajuns supravegheata, asftel incat i-a murit copilul in burta. Replica doctoritei: Ati avut ghinion.
  A doua a ajuns si ea in saptamana 42, dar a avut norocul sa se mute pe ultima suta de metri la alt doctor ginecolog. Acesta a supravegheat-o intensiv si a sesizat la timp, cand inima copilui nu mai batea bine. Ei i-au facut cezariana si copilul s-a nascut sanatos.
  O alta critica la adresa doamnei Mutuliga este, ca si-a sfatuit pacientele sa manance orice le cade bine. Nu le-a atentionat, ca anumite alimente pot fi daunatoare in timpul sarcinii.
  Daca e posibil, alegeti alt medic ginecolog.

 • dia13 - 10.08.2007
 • Nu pot sa cred ca doamna doctor a afisat atata nepasare vis-a-vis de cele relatate de andalu.
  Pe mine, d-na doctor Mutuliga m-a sustinut cand eram daramata psihic dupa ce am pierdut o sarcina si trebuia sa trec si printr-o ovarectomie. Nu mi-a spus niciodata ca am avut ghinion ca nu am putut tine sarcina sau ca am ramas, la 27 de ani, cu un singur ovar. Nu mi-o imaginez spunand asa ceva unei femei care trebuia sa fie mama...

 • magdakom - 16.05.2008
 • Am fost de vreo cateva ori la dansa si am fost foarte multumita, e foarte amabila si isi da interesul. Am fost la mai multi dr ginecologi din sibiu si doar de 3 am fost multumita, nu dau nume dar dansa e una dintre dansii.
 • sibianul80 - 08.09.2008
 • What????????
  Ia nu mai laudati atat doctori precum Mutuliga. Nici nu merita titlul de doctor!!! Macelar paltit poate. Sotia a nascut la Sibiu la spitalul Municipal, a avut ceva complicatii si pt ca doamna Mutuliga nu a primit nimik inainte de nastere nici nu vroia sa se uite la ea. Stim cu toti cum e cu spaga dar speram sa "platesc" la final dupa ce vad cum a fost, cat de complicat si cat de "mare" e factura.
  Nu cred ca este normal sa lasi o femeie sa se chinuie aproape 10 ore dupa ce s–a rupt apa, copilul nu era pozitionat corect si sa mai incerci "nastere normala". Copilul era in stare critica si doar interventia doctorului de la copiii a facut sa se treaca la cezariana si totul sa fie bine.
  Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a pazit, dar astfel de oameni nu merita sa fie numiti doctori si nici nu au ce sa caute in spital.
  Unii medici par "ingeri" la Polisano si la Maternitate nici nu se uita la tine, decat daca le dai cateva sute inainte.

 • annis - 18.10.2009
 • Este cel mai nepasator si cel mai iresponsabil medic....si nu o spun doar eu,mai am 2 prietene care au fost in evidenta la ea si care bineinteles ca nu mai sunt.
  La una dintre ele in timp ce erea pe masa de operatie cu anestezie partiala a intrebat-o "De ce razi ca un magar?" vi se pare limaj de medic asta.
  Sfatuiesc pe toata lumea sa o evite, caci chiar daca pare o dulceata la polisano, unde si preturile sunt aproape duble decat la orice alt cabinet privat ,ea nu este asa- stie foarte bine sa se acunda dupa masca.
  In cazul meu copilul nu era pozitionat cum trebuie si toata lumea spunea ca doar cezariana este singura solutie, dar ea ca un medic" dragut si inteligent" nici nu a vrut sa auda de asa ceva, ba chiar m-a speriat prin anumite lucruri.

 • annis - 18.10.2009
 • Pot spune ca este falsa si prefacuta...daca aveti posibilitatea sa mergeti la un alt medic nu ezitati si nici macar nu incercati sa mergeti la ea
 • pacient1 - 23.10.2009
 • Pe doamna doctor as mai plati-o numai ca sa stea acasa. Este depasita profesional si are si destule probleme de comportament. Daca mergeti pentru consultatii de rutina, poate aveti norocul sa nu o dea in bara, in schimb daca mergeti pentru supraveghere in timpul sarcinii si aveti o problema cat de mica deja este depasita. Eu am fost incantata ca era femeie si am gresit pentru ca nu este medic.
 • pacientanemultumita - 14.05.2010
 • Doamna doctor este cu adevarat depasita profesional. Este foarte grabita si evita intrebarile. Nu recomand nimanui sa mearga la dansa. Nu da niciodata explicatii. Cred ca doar pacientele care nu au avut nici o problema in timpul sarcinii sunt multumite de doamna doctor. Si eu eram incantata ca era femeie si speram sa am o relatie mai deschisa cu dansa. M-am inselat.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.