· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


BALACESCU  , MIHAI

Loc de munca:
din Bucuresti,
Spit. Cl. Cantacuzino
Scor: 7 (3 voturi)
Adaugat de anonim
  • camelutza - 13.07.2006
  • Am nascut cu el acum 17 ani jumatate in ultimul an comunist '89, a venit noaptea alergand la spital,in paralel cu taxiul in care eram, imbracat in haine de spital, gata de interventie,avea si maieul pe dos, si mie imi era jena ca l-am deranjat noaptea dar aveam deja dilatatie maxima si copilul era mare , iar el nu avea nici o treaba , era nerabdator sa iasa bine, cu foarte ,foarte mare rabdare a facut totul asa cum a urmarit pe toata perioada sarcina; temperandu-ma si pe mine care eram isterizata ca nu-mi mai venea vremea sa nasc !!!! Iar dansul cu o mare intelepciune imi repeta mereu : Aveti rabdare...inca nu este gata...o sa fie bine..! Un om DEOSEBIT si sper din toata inima sa aveti si voi noroc cu doctorul pe care il alegeti !
  • camelutza - 13.07.2006
  • Am nascut cu el acum 17 ani jumatate in ultimul an comunist '89, a venit noaptea alergand la spital,in paralel cu taxiul in care eram, imbracat in haine de spital, gata de interventie,avea si maieul pe dos, si mie imi era jena ca l-am deranjat noaptea dar aveam deja dilatatie maxima si copilul era mare , iar el nu avea nici o treaba , era nerabdator sa iasa bine, cu foarte ,foarte mare rabdare a facut totul asa cum a urmarit pe toata perioada sarcina; temperandu-ma si pe mine care eram isterizata ca nu-mi mai venea vremea sa nasc !!!! Iar dansul cu o mare intelepciune imi repeta mereu : Aveti rabdare...inca nu este gata...o sa fie bine..! Un om DEOSEBIT si sper din toata inima sa aveti si voi noroc cu doctorul pe care il alegeti
  • schiuri - 11.02.2010
  • nu stiu daca mai lucreaza acolo dar cand am nascut eu cu el (1989) a fost extraordinar . dumnezeu sa-i dea sanatate pe unde o fi ca a fost OM! multi medici spagari din ziua de azi ar trebui sa ia lectii de omenie de la acest doctor .

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.