· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


CRISTEA  , GABRIELA

Loc de munca: Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara
din Timisoara, Timis
super
Scor: 10 (3 voturi)
Adaugat de anonim
 • onix30 - 13.09.2008
 • Intr-adevar super.E o femeie extraordinara am avut ocazia sa o cunosc ba chiar sa ma opereze si am fost f incantata de ea.
 • cristiandbella - 16.03.2009
 • Eu pot sa spun exact contrariul. Cred ca este o femeie care n-ar avea ce sa caute in medicina la felul in care s-a purtat cu mine in timpul sarcinii. O persoana pe care, atunci cand o suni la telefon (fiind insarcinata in luna a noua) È™i care după cateva cuvite iti arunca urmatoarele cuvinte "n-am timp sa stau o ora la telefon, veniti la cabinet", fara sa te intrebe daca esti in satre sa mergi, sau care sunt simptomele, cred ca nu se califica pentru o profesie asa de mareata cuum e cea de ginecolog!

  Precizez ca datorita iresponsabillitatii cu care si-a practicat aceasta femeie meseria baietelul meu s-a nascut mort (a murit intrauterin), iar eu am petrecut doua saptamani la sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean, Timisoara. Era cat pe ce sa plec si eu din aceasta lume. Necropsia fatului a aratat clar, dupa un teanc de analiza efectuate, dintre care toate au iesit bune, ca, cauza mortii copilului se datorieaza neglijentei medicale.

  Nu recomand aceasta doctorita, nici celui mai mare dusman al meu.

 • cristiandbella - 16.03.2009
 • In acelasi timp, as vrea sa multumesc si pe aceasta cale tuturor celor de la sectie de ATI (Terapie Intensiva), din cadrul Spitalului Judetean Timisoara, pentru dedicarea lor, nu voi putea niciodata sa rasplatesc munca acestor persoane, merita toata aprecierea si multumirea.

  (specific ca am ajuns la Judetean cu diagnosticul de insuficienta hepato-renala acuta, stare septica si icter hemolotic - o monitorizare buna a sarcinii ar fi trebuit sa previna aceste lucruri, printr-o simpla internare, ori ea in luna a noua de sarcina, nu doar ca nu m-a internat, dar m-a si rugat sa-mi fac programare peste doar trei saptamani - cand, in luna a noua trebuie sa fii monitorizata saptamanal)

  De asemenea, le sunt recunoscatoare medicilor de la Maternitatea Odobescu pentru promtitudinea cu care au lucrat: dr. Furdean Ovidiu care, fiind de garda, a asistat nasterea, impreuna cu doi medici rezidenti, dr. Banda Ștefan și dr. Dăniliș. Vreu sa va spun ca, acesti oameni (spun asa pt ca, cred, ca inainte de a fi medic sau orice altceva, trebuie sa fii "om") se califica pentru vocatia pe care o au (lucru pe care nu-l pot spune si despre dr. Cristea Gabriela) si le multumesc ca in timpul celor doua saptamani la Terapie Intensiva, aproape zilnic au venit sa vada cum ma simt.

  Ceea ce a gresit un medic neglijent, alti zece medici bine intentionati s-au straduit sa repare!

 • onix30 - 14.08.2009
 • cristiandbella,iti inteleg suferinta, ca si eu am trecut prin asa ceva la prima sarcina.ma supravegheat dr muresan.dar nu il acuz nici o secunda.sunt tot felul de accidente intrauterine.dc mi s-a intamplat mie asa ceva nu inseamna ca nu e medic bun,am mai avut alte 2 sarcini supreavegheate de dansul.numai ca la ultima nastere era in concediu si am nascut cu Dr Cristea.Nici nu eram paciecta dansei si a fost extraordinar comportamentul.poate cum tu lauzi medicii de la Ati din judetean altii nici nu vor sa auda de ei.nu poti sa multumesti pe toata lumea ca sunt si ei oameni si fiecare pacient are asteptarile lui.iti doresc succes si sa dai numa de medici care sa te multumeasca.
 • ramona_prv - 07.12.2009
 • si eu am nascut cu doamna dr chiar daca nu era medicul meu sa ocupat de mine>medicul meu era plecat doamna dr era de garda si a vb cu ea,sa ocupat de mine nu am ce comenta

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.