· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii de invatamant/ Gradinite particulare


KINDER STRUMFF  

din Pitesti, Arges
Str. 9 Mai, nr. 53 tel. 0248213073, 0727 80.09.79 http://www.kinderstrumff.go.ro


Scor: 5.38 (8 voturi)
Adaugat de anonim
 • dana_t - 22.05.2008
 • Am vizitat si aceasta gradinita. E mai frumoasa decat o gradinita de stat, dar dotarile lasa de dorit... Am apreciat insa ca se straduiesc sa fie ok, iar educatoarele sunt tinere si dragute.
 • maruta2001 - 16.06.2008
 • Aveti dreptate dna dana t.Am intilnit tot felul de directori de gradinita ,doamne de fite dar fara pic de educatie.La aceasta gradinita imi voi aduce copilul ptr ca la cealalta pe care as fi vrut, nu mai au locuri.Sper sa fie bine!Doamne-ajuta!
 • maruta2001 - 19.06.2008
 • am citit azi in curierul zilei ca gradinitele Kinder Strumf si Casa Cu Pitici nu au autorizatii sanitare decit ptr gradinita cu program normal fara mincare.Ce facem cei care ne-am inscris la program lung?
 • elena_AG - 23.06.2008
 • Ca de obicei presa lanseaza afirmatii si da verdicte fara sa se intereseze in prealabil de adevarata situatie. Nu este adevarat ce se spune, cel putin nu pana cand gradinitele mai sus mentinonate nu iau masurile necesare pentru ca activitatea sa nu le fie restransa. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa va interesati la sursa pentru a afla adevarul si de abia apoi sa vedeti daca presa are sau nu dreptate. Cei doi copii ai mei sunt inscrisi la gradinita Kinder Strumff si sunt mai mult decat multumita. Cat despre programul prelungit, nu este nici o problema...doamna directoare a inceput deja sa ia masurile necesare pentru a respecta normele impuse. Nu se pune problema restrangerii activitatii. Gradinita va asigura in continuare masa si programul prelungit, respectand normele impuse.
 • iry1981 - 23.06.2008
 • Incep cu o intrebare adresata presei : de ce mintiti ? De ce informati gresit oamenii ?Nici vorba de ridicarea autorizatiei sanitare .Gradinita functioneaza si cu program prelungit si se iau masurile necesare imbunatatirii unor lucruri pentru a se respecta normele impuse . Nu mai calcati in picioare munca unor oameni cinstiti si muncitori doar de dragul de a vea o stire in ziar .
  Cei interesati de gradinita mai bine o viziteaza si se conving singuri .

 • anaioana - 24.06.2008
 • Din intamplare, cautand pe net cate ceva, am dat peste aceste mesaje de mai sus foarte rautacioase si jignitoate la adresa gradinitei Kinder Strumff si am hotarat sa/mi spun parerea. Fetita mea, andreea, de patru anisori si jumatate a fost si va fi in continuare copilul grupei mijlocii din aceasta gradinita. Inainte de a o aduce la aceasta gradinita am mai incercat si alte variante, gradinita de stat cu program normal, bona, bunici si asa mai departe dar nu a functionat din diferite motive. Tocmai cand nu mai aveam nici macar o solutie o colega de serviciu mi/a recomandat aceasta gradinita. Chiar a doua zi am vizitat/o si am fost surprinsa intr/un mod cat se poate de placut de ...........tot: locatia, sala de grupa, mancarea, dormitorul si mai ales de amabilitatea, competenta si simpatia cadrelor didactice (cate doua la fiecare grupa). La serbarea de sfarsit de an am primit acasa mapa fetitei cu fisele si lucrarile realizate la diferite activitati si chiar am ramas surprinsi, atat eu cat si sotul, de diversitatea si complexitatea activitatilor desfasurate desi la sfarsit de saptamana primeam programul desfasurat in fiecare zi la grupa si stiam, in mare ce fac la gradi. Nu as dori sa credeti ca am vreun motiv anume pentru care laud aceasta gradinita dar mie mi/a schimbat viata si ma ajuta sa/mi cresc fetita sanatoasa si intr/un mediu corespunzator. Va doresc sanatate si nu ezitati sa mergeti sa o vizitati, iar doamnelor educatoare si doamnei directoare ii doresc o vacanta cat se poate de relaxanta si placuta. Sa ne revedem sanatosi si voiosi in septembrie pentru a pune INCEPUT BUN!
  Si in legatura cu ce s/a scris mai sus despre ridicarea autorizatiei sanitate pentru servirea mesei .............. fetita mea chiar in data de 23.06.2008 a servit la gradinita toate cele trei mese. Asta demosntreaza ca cele scrise mai sus sunt doar niste afirmatii rautacioase. E LOC SUB SOARE PENTRU TOTI DAR DACA NU AI LOC STAI LA UMBRA SI ASTEPTI SA PLECE CINEVA SA II IEI TU LOCUL INSORIT!

 • deby69 - 20.07.2008
 • urmaresc gradinitele din pitesti ,si sunt foarte dezamagita de toate rautatile.Acum imi cer scuze ca scriu aici dar cred ca aici vad cele mai multe comentarii fara rost.Dna sau dra elena_ag sunteti sigura ca nu sunteti un lup cu blana de oaie?Ca aduceti numai deservicii acestei gradinite.Cum puteti spune ca ati servit masa aici dupa ce acest lucru era interzis?Oricum, prima impresie este ca sunteti cealalta persoana afectata de decizia sanepid, adica dna de la casa cu pitici!RUSINE CA NU ASA SE ELIMINA CONCURENTA!ORICUM KINDER STRUMPF SUNT DEASUPRA CASEI CU PITICI!
 • gabistate - 03.06.2009
 • Buna ziua .Aveti locuri la grupa pregatitoare?Va multumesc!
 • gabistate - 03.06.2009
 • Ma scuzati,as dori program lung.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.