· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


CATRANGIU  , BOGDAN

Loc de munca: INSTITUTUL ONCOLOGIC FUNDENI
din Bucuresti, Bucuresti
ACUM 4 ANI AM AVUT UN NODUL LA SAN.AM FACUT MULTE TRAT.LA DIFERITI DOCTORI FARA NICI UNREZULTAT.L-AM DESCOPERIT PE D-NUL DR DE LA O PACIENTA A DANSULUI,DUPA CARE M-AM OPERAT .AM AVUT UN FIBROADENOM LA SANUL STANG SI TOTUL AIESIT OK.NU AVEAM DECAT 22 DE ANI SI DATORITA DANSULUI ACUM SUNT BINE SI PESTE 1LUNA AM SA DAU NASTERE UNEI FETITE.
Scor: 9.67 (3 voturi)
Adaugat de anonim
  • alijona - 05.04.2009
  • Domnul doctor este un medic si un om extraorinar! Il cunosc de 8 ani, cand am avut o problema ginecologica serioasa, el m-a vindecat(inainte fusesem la un doctor renumit care nu mi-a dat nici o solutie, probabil s-a gandit ca nu-s un pacient profitabil, atunci eram o studenta speriata). Acum sunt gravida si tot la el am mers, dansul imi urmareste sarcina.
    Ii doresc sanatate multa si mult succes in meseria sa!

  • cristinel79 - 22.08.2009
  • L-am cunoscut si eu acum 6 ani aproximativ, matusa mea care are noduli la sani a fost lamurita dupa ani multi de cautari ca nu sunt maligni, ulterior ne-a indrumat, pt investigatii in privinta hibromului uterin de care suferea mama, catre dansul. Noi venim din orasul Rm. Valcea, unde mamei i se pusese un semn de cruce pe fisa, doctorita care o urmarea i-a aratat ca s-a plictisit de situatii ca a ei, care pot degenera in cancer. In sfarsit domnul Catrangiu tanar si dedicat, sper ca a ramas asa, a urmarit situatia si a spus ca nu e vorba de cancer, dar trebuie operat prin renuntarea completa la uter si anexe, existand riscuri ulterior. Pentru ca mama nu a mai vrut sa astepte ziua in care putea opera ca prima mana, dansul a fost mana a doua, insa doctorul prima mana, imi scapa numele, i-a respins plicul spunand ca e prea putin, desi ne informasem inainte. Prea putin pt ca spunea el, fiind pacienta lui Catrangiu trebuie sa primeasca el tot onorariu. Foarte rusinat a fost doc. Catrangiu de purtarea celuilalt, s-a scuzat si nu a vrut sa mai primeasca nimic.
    Cred ca este un doctor care promite mult, are alt stil de a trata pacientul cu probleme, parea dornic sa profeseze in conditiile date, indiferent de colegii care il inconjurau.


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.