· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii de invatamant/ Gradinite particulare


CENTRUL CONIL  

din Bucuresti, Bucuresti
Adresa gradinitei:Str. Dr. Victor Poloni, nr. 14.
Cartier: Cotroceni
Reper: lanaga Arenele BNR
Sector: 5. Numere de telefon:Tel. fix: 021-781.35.12.
Tel. mobil: 0721.914.034 / 0788.746.669 / 0726.322.302
Fax: 021-781.35.12. Persoane de contact:Hanafi Adela
Ion Maria Internet:E-mail: [email protected]
Scor: 10 (3 voturi)
Adaugat de Mami_de_David
  • rozetta - 19.03.2009
  • Acest CENTRU este CE? Este gradinita? Este loc de joaca? Este un adapost pentru perioade limitate cand parintii sunt ocupati? Inteleg ca fata de organele de control ale I.S.M.B a declarat ca nu este Gradinita si nu face activitati instructiv-educative,deci pentru ce duc acolo copiii? La ce dam note aici?
  • anca_alex - 16.12.2009
  • Rozzeta...nu inteleg ce doresti cu acest comentariu. Exista in codul CAEN cateva activitati printre care si cea sub care functioneaza acest centru. Supravegherea si ingrijirea copiilor presupune si educarea si activitatile instructiv-educative,nu? In fine...este clar un mesaj rauvoitor....poate reprezinti concurenta (am mai vazut comentarii la fel de offtopic ,fara substanta si rautacioase sub aceelasi pseudonim "rozetta") si atunci se explica.
    In ce priveste aceasta institutie, cred ca exista pe net suficiente probe ale competentei si rpofesionalismului celor de la CONIL. Dand cautare pe net veti putea vizita site-ul si blogul lor si de asemenea puteti vedea pe youtube secvente din serbariele organizate de ei...adevarate spectacole. de asemenea pe site-ul lor de fotografii de pe picasa puteti vedea si foto de la ultima serbare a lor...un periplu prin intreaga lume finalizat cu un omagiu adus regretatului Michael Jackson. Cred ca daca ati urmari activitatea acestei institutii....nu v-ati mai pune intrebarile pe care le exprimati in martie.
    Recomand tuturor sa viziteze site-urile acestei institutii, sediile lor si sa discute cu personalul pentru a isi putea da seama de calitatea deosebita a serviciilor furnizate de CONIL.
    Succes tuturor !


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.