· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


BAROS  , VIOREL

Loc de munca: Spitalul Judetean Dambovita
din Targoviste, Dimbovita
Trebuie sa va spun ca numai pe mana lui sa nu ajungeti...este un confrate a lui CIOMU.... ESTE UN CRIMINAL...II mor mamele pe masa de operatie....omoara copii la nastere naturala, deci oricum ar proceda este un incapabil.....DOAMNELOR FUGITI SA AJUNGETI LA ACEST "MEDIC"...Este cel mai bun meserias daca se muta intr-o macelarie.... Sa se trateze el inainte...caci are probleme cu alcoolul se pare....Dar pregatiti-va ca vine si fiu-sau probabil la fel de bun caci a avut tata bani de la fraere sa-l tina la facultate...si doar pt ce am facut ditamai cabinetul....Sper sa-i dea Dumnezeu dupa fapte si cine i-o fii mai drag sa-i moara in maini si sa-si dea seama ca e un incapabil....
O fosta pacienta
Scor: 5.5 (2 voturi)
Adaugat de anonim
 • anonima22 - 06.05.2008
 • nu mai exagera atata cunosc o gramada de femei care se duce la el si care au nascut cu el si nu este deloc asa nu stiu ce ai cu el sau ce nu ti-a comvenit dar sa stii ca vb prostiii .asa ca nu are de ce sa se ia cineva dupa tine .poate vb despre altcineva si asa ai crezut ca este el dar sa fim seriosi daca era asa cum zici tu era de mult dat afara de la serviciu nu mai profesa .
 • cris_cris - 05.08.2009
 • eu am facut 2 chiuretaje la dl. doctor Baros si am fost foarte multumita de prestatia sa ca medic. Are mina foarte usoara si nu simti nimic. Nu are probleme cu bautura. Targoviste este un oras cu 10 medici ginecologi si daca era sa fie adevarata faza cu bautura, credeti-ma s-ar fi aflat...oras mic, toata lumea cunoaste pe toata lumea
 • thea9 - 20.09.2009
 • I-as recomanda ( cam tarziu, ce-i drept, dupa 4 ani ) domnului doctor sa procedeze la o ecografie inaintea unei intreruperi de sarcina pentru a nu se dovedi ulterior a fi o sarcina ectopica .
  Daca, ulterior, nu as fi trecut pe langa moarte, sigur l-as fi votat cu calificativul foarte bun pentru impresia lasata la prima nastere in anul 2002 .

 • mari_q - 05.10.2009
 • eu vreau sa spun ca dl dr Baros este un medic de exceptie din Targoviste, foarte multa lume apeleaza la dansul pt ca este foarte bine pregatit.
  din experienta personala pot sa va spun ca este un om deosebit.pe aceata cale ii multumesc pt ca m-a ajutat


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.