· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii medicale/ Spitale din Romania


SPITALUL CLINIC DE URGENTA "PROF. DR. D. BAGDASAR"  

din Bucuresti
Sos.Berceni nr.10
Tel. 499 05 02*
499 05 03
499 05 04…
Fax 334 73 50
Cod 75622

sector 4
Scor: 8.6 (5 voturi)
Adaugat de anonim
 • zuzzica - 06.11.2005
 • super. felicitari d-lui prof a.v ciurea si d-lui dr. a. tascu, et 5, neurochirurgie. ordine, curatenie, personal ireprosabil...
 • cruella - 14.12.2005
 • am tot respectul pentru dr. Mircea Gorgan si dr. Neacsu, et VII, aveti o mana extraordinara, sa va ajute Dumnezeu,
 • pacient10 - 13.10.2010
 • Am fost operat acum 4 luni la Bagdasar Arseni de catre dl. prof. dr. Gorgan Mircea si d-na dr. Neacsu, diagnosticat cu Hernie de Disc Cervicala in alt oras din Romania. Simptomele erau destul de grave iar starile devenisera insuportabile cu tendinta de semipareza pe mana dreapta si apoi cu extindere spre piciorul drept. Am inteles ca mi se deplasase un disc intre vertebrele C6 - C7 si trebuia inlocuit cu un extract de grefon osos din sold. Discul deplasat atingea un nerv si sectionase o parte din maduva. Cauza herniei se pare ca era de tip degenerativ si nu neaparat datorita vreunui efort "nechibzuit".
  Am ajuns in prima faza la dl. prof. Ciurea care este plin de pasarele, preferinte personale, fitze si ogolii, dar mai ales plin de el de nu isi incape. Una peste alta nu am caderea sa interpretez capacitatile profesionale ale dansului, insa modul de raportare la pacient, in cazul meu a fost execrabil.
  Am ajuns la dl. prof. Gorgan Mircea, discutia s-a purtat la obiect si am avut parte de calrificarile necesare. Am fost operat, dupa 7 zile externat, iar astazi la 4 luni dupa operatie pot practica orice fel de sport soft, mai ales inot iar starea mea este tot mai buna. Am fost foarte multumit atat de abordare, dar mai ales de profesionalismul acestor doctori si de echipa dansilor. Ma rog sa le dea Dumnezeu sanatate si sa-si ajute mai departe pacientii cu aceeasi responsabilitate de care au dat dovada.
  Desigur ca experienta mea nu este neaparat relevanta sau similara cu cea a altor persoane in cazul profesorului Ciurea, insa anumite abordari sunt f deranjante atunci cand o problema de sanatate te chinuie si nu ai parte de o comunicare adecvata.
  In rest numai de bine.


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.