· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


FOLEA  , SANDA

Loc de munca: MATERNITATE
din Rm. Valcea, Valcea

Scor: 2 (14 voturi)
Adaugat de anonim
 • mariadelsol - 07.06.2008
 • Dr.Fola Sanda m-a chiuretat acum 7ani.Nu mi-a dat reteta si nu m-a chiuretat bine pentru ca am pierdut foarte mult sange si am facut febra.Ea vorbea mai mult ca a dat 80 milioane lei sa vina in Valcea de la Brezoi decat sa ma chiureteze bine.
  M-am internat imediat la Sibiu si dr.ginecolog de acolo a spus ca nu a fost facut chiuretajul bine Folea.De atunci nu am mai ramas gravida.
  Stiu ca a fost si pedepsita pentru fata care a murit in 5 iulie 2004 ,LuizaCiurezeanu.O fata de numai 20 ani.Toate ziarele au scris de asta.Folea isi da silinta numai daca o platesti si de aia si ia paciente ale altor doctori.Ea si Amza Teodor.Acum Folea urla ca vrea sa il puna pe barbatul ei parlamentar.
  Fola a fost pedepsita pentru moartea fetei Luiza Ciurezeanu este conform art.447 alin.(1),litera a , Legea 95/2006,art.53,55,24 din Codul de deontologie medicala.
  Il vorbeste de rau si pe dr.Stoica cu toate ca este miloaga lui in operatii.O punea pe o pacienta a dr.Vasile sa o reclame,cu toate ca se da prietena cu Vasile.Folea tipa ca vrea sa fie managerul spitalului.

 • Auras3 - 14.07.2008
 • Am fost la Folea pina sa imi aleg dr. care ma vede in prezent.Am fost si la spital si la cabinet.Am avut o infectie si ea tipa ca la femei le place p... .Nu credeam ca o sa aud asa ceva.Eu nu mai puteam de frica si ea m-a speriat mai rau.
 • teosteffi - 26.09.2008
 • mariadelsol, susscriu

  din cauza acestei doctorite eu si copilul meu am ajuns laun pas de moarte, la nastere

  norocul nostru ca ea nu a putut veni la nastere. o alta doctorita a venit de acasa si ne-a salvat atunci cand nimeni nu avea curajul sa mai faca nimic

 • simona29 - 11.11.2008
 • si eu am fost la un control la aceasta femeie in ideea de a ramane insarcinata. M-a pus sa fac niste analize destul de scumpe, care pana acum nu m-au ajutat cu nik. Nu stiu daca au fost bune sau nu , pt. ca atunci cand m-am dus sa mi le citeasca, am intrebat-o daca e ceva in neregula pt. ca visasem cu o noapte inainte ca nu puteam sa am copii si am inceput imediat sa plang, iar raspunsul ei a fost . Mai exact m-a pus sa fac toxoplasmoza si citomegalovirusul care m-au costat 1,4 mil lei, dar nu mi-a spus clar am sau nu ceva si ce anume, mi-a zis ca ar fi indicat o perioada sa nu incerc sa fac copii si mi-a prescris Azitrox cu Augumentin, dar medicul meu de famile mi-a zis ca nu se iau in acelasi timp acele medicamente si bineinteles ca nu am urmat tratamentul! Asa ca nici eu nu am o parere buna despre acest medic, dar sincer nu stiu ce medic ginecolog e bun in Valcea!!!!!!!!!Poate imi recomandati si mie pe cineva! Multumesc!

 • magda79 - 19.01.2009
 • pot sa-ti recomand eu un medic bun, dar nu in valcea!
 • teosteffi - 20.08.2009
 • eu am gasit un medic excelent in Valcea.
  este femeie si a reusit sa ma faca, dupa experienta traumatizanta de la nasterea fiului meu, a reusit sa ma faca sa intru cu fruntea sus, increzatoare si relaxata in sala de operatii, pentru cezariana celui de-al doilea copil ( e fetita minunata). Si, ceea ce este si mai important, la fel de relaxata am plecat si din spital. Totul a decurs excelent, din punctul de vedere al d-nei doctor. Cine are nevoie de un medic obstetrician care sa te asculte si sa se faca inteles, sa te respecte si sa iti castige si sa merite increderea, poate sa imi scrie in mesaje

 • carmen_vl - 07.09.2010
 • TEOSTEFFI,poate ne spui si noua despre ce doctorita este vorba.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.