· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii de invatamant/ Gradinite particulare


KIDS PARADISE  

din Brasov, Brasov
Adresa: Str. Albastrelelor, nr. 45A
Telefon: 0723.224558

Scor: 6.75 (4 voturi)
Adaugat de anonim
 • pusafr - 09.08.2007
 • Frumoasa gradinita! Poate cea mai frumoasa din Brasov! http://www.gradinitebrasov.ro/brasov/gradinita-particulara-kids-paradise-client-gradinitebrasov.html pentru mai multe detalii
 • Ruxal - 22.06.2010
 • Cu siguranta NU o recomand. Am avut copilul acolo. Engleza, desi in reclama este prezentata ca fiind limba de predare prioritara, se face din cand in cand. Copiii sunt tratati in functie de preferintele patroanei si sunt invatati de catre educatoare sa nu povesteasca parintilor ce se intampla acolo. Sunt pedepsiti de la tras de urechi pana la a-i pune sa se dezbrace in fata clasei. Pe langa taxele educationale, de hrana si rechizite (care sunt taxe afisate) sunt cerute diverse altele, care variaza intre 7 lei pana la 150 de lei, bani pentru care nu am vazut niciodata chitanta. Dulapioarele copiilor nu sunt inchise si dispar hainute, iar patroana, tot ea este cea care, in loc sa remedieze situatia, se cearta cu parintii si incearca sa-i scoata vinovati. Iar daca, parinte fiind, am indraznit sa pun problema lipsei studiului limbii engleze si a faptului ca dupa-amiaza, cand imi luam copilul de la gradinita, acolo era un haos total si educatoarea de serviciu era doar ca sa nu se omoare copiii intre ei, patroana, in loc sa sa incerce sa schimbe ceva, a avut o atitudine si un ton de mahala. Drept urmare am plecat de acolo si impreuna cu noi mai multi parinti si-au retras copiii.
  Ganditi-va de doua ori inainte de a va inscrie copilul la aceasta gradinita!!!

 • ioana_best - 17.06.2011
 • Nu stiu prea bine cum am dat peste aceasta postare dar nu pot sa nu reactionez vis a vis de comentariul dumneavoastra - cel putin malitios la adresa gradinitei Kids Paradise din Brasov.

  Sunt o mamica al carui copil este in aceasta Gradinita KIDS PARADISE de patru ani, deci cred ca sunt mai in masura sa-mi dau cu parerea referitor atat la actul educational, programa scolara, ingrijire copii si predare limba engleza, dacat dumneavoastra, care - dupa umila mea stiinta ati fost "in trecere"...
  Mai intai de toate aceasta gradinita, Kids Paradise, nu are patroana - conform legii patronii apartin exclusiv tagmei persoanelor juridice a caror destinatie este PROFITUL. In acest caz discutam despre o Asociatie NON PROFIT - nascuta din necesitatea existentei unui alt tip de invatamant prescolar decat cel din care probabil atat dumneavoastra, ca si mine, ati facut parte la un anumit moment al existentei.
  Referitor la " Copiii sunt tratati in functie de preferintele patroanei si sunt invatati de catre educatoare sa nu povesteasca parintilor ce se intampla acolo. - cred ca aveti - de fapt ati avut o mare problema (zic - avut - intru cat banuiesc ca stiu cine sunteti si copilul dvs. nu mai frecventeaza aceasta gradinita - deoarece nu prea ati reusit, dvs - ca si parinte - sa va integrati - asadar selectia naturala functioneaza!
  Referitor la taxele extracurriculare - asa se numesc - inainte de a afirma un lucru ar trebui sa va documentati un pic mai bine, nu de alta dar nu stiti cu cine stati de vorba si nu stiti care poate fi finalitatea anumitor afirmatii...

  Chitante: ati cerut si nu vi s-a dat? Din cate imi amintesc la sfarsitul anului scolar 2009-2010 numele dumneavostra aparea la “rest de plata” la mai toate activitatile si pana in ultima saptamana a lunii august, tot acolo era.
  Sa inteleg ca nu v-ati achitat datoriile?!? In acest caz nici nu aveati cum sa primiti chitanta atata timp cat datoria dumneavoastra era active.
  Mie personal asa ceva nu m-i s-a intamplat sa cer chitanta pentru o activitate si sa nu o primesc.
  Dar bineinteles, dvs. sunteti un caz aparte.

  Scuzati-ma ca indraznesc sa va intreb: ce studii de limba engleza si de psihopedagogia copilului de varsta prescolara aveti? Ati dat ceva examene de TKT sau HLT, la institute certificate, cu recunoastere internationala? In caz contrar nu cred ca aveti mandat sa puteti discuta sau sa va dati cu parerea referitor la anumite aspecte

  Oare de ce dintre toti parintii care au avut de a face cu aceasta institutie numai dumneavoastra carcotiti?!? Poate considerati ca cea mai buna aparare este atacul.

  Ati fost mai mult decat rau voitoare si subiectiva in aprecieri. Regret.
  Inca un aspect: odata cu retragerea copilului dvs nu au mai fost si alti parinti care si-au retras copii, mai ales ca in acest moment institutia fuctioneaza la capacitate maxima (exista lista de asteptare pentru anul scolar urmator).

  Va doresc mult succes in extraordinarul "challenge" care se numeste - cresterea copilului si sper din toata inima ca peste multi ani sa fiti multumita de alegerea facuta.
Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.