· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


DUMITRU  , MIRCEA

Loc de munca: spitalul Municipal
din Bucuresti, Bucuresti
In primul rand un mare OM. Este un dr profesionist, calm si f atent cu pacienta. Iti explica totul si se poarta cu o blandete cu nu mi-a mai fost dat sa vad la un medic. Te simti in siguranta in prezenta lui. Eu am colaborat f bine cu dansul si il recomand cu caldura.


Scor: 8.25 (4 voturi)
Adaugat de dony
  • zitza - 12.08.2008
  • Eu am fost la dansul de doua ori, la Medicover. Prima oara m-a consultat in sila mare si mi-a trantit o reteta in fata dupa care m-a expediat pe usa fara sa imi explice nimic.
    Iar a 2a oara m-am trezit ca ajung la clinica la ora programata si dumnealui plecase de mult fara sa se sinchiseasca de pacineti. Ca sa nu mai zic ca nici personalul de la Medicover nu s-a obosit sa anunte pacinetii care aveau programare sa nu mai vina degeaba...

  • georgios - 21.11.2008
  • Eu am fost pacienta dansului pe tot parcursul sarcinii. A fost ireprosabil. Foarte punctual, nu am asteptat niciodata sa intru la consultatie in noua luni de sarcina. Este un om calm, politicos si cald. Am nascut cu dansul si pot spune ca a fost super. A stat cu mine de cand m-am dus la spital si pana am nascut (nu ca altii care vin doar la sfarsit 5 minute). Si prietenele mele care au mers la dansul au fost foarte multumite, de unde am tras concluzia ca se poarta frumos cu toata lumea. Il recomand cu caldura. E un medic care STIE.
  • enadera - 13.01.2009
  • Tot la medicover am fost si eu si a fost punctual. Mi s-a parut ok si punctual am niste chisturi la ovare (la amandoua), nu f mari si mi-a dat un tratament care mi-a mers. A fost dragut si amabil.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.