· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


BUDAU  , GHEORGHE

Loc de munca: clinica universitara bega
din timisoara, Timis
fffbun profesionist,echografist de nota 10
Scor: 7.75 (8 voturi)
Adaugat de onix30
  • maripan - 16.04.2009
  • Probabil ca A FOST de nota 10. Datorita lui ultimele 2 luni de sarcina au fost un cosmar. Mi-a diagnosticat copilul cu un sindrom desi din toate simtomele care descriau sindromul copilul meu prezenta doar unul. Ca sa nu mai spun ca la fiecare ecografie ba aparea o anumita componenta a creierului ba disparea. De ce le este atat de greu unor medici sa spuna "nu stiu", de ce este orgoliul mai important decat un copil. Copilul meu este bine si niciun alt doctor pe care l-am consultat si dupa nastere nu mi-a confirmat diagnosticul iar neuropediatrul s-a uitat fff uimit cand a aflat ce diagnostic am primit. Nu pot sa uit cat de relaxat vorbea dl doctor de IQ copilului meu si despre faptul ca ar trebui sa nasc mai repede sau chiar sa merg in Ungaria pentru o operatie pe creier. Pentru ca NU l-am ascultat copilul meu s-a nascut la termen si este sanatos.
  • deepblue - 16.05.2010
  • Mi s-a parut un doctor responsabil si pregatit. Am facut ecografia de morfologie fetala la el.Mi-a dat un tratament cu antibiotice ,ceea ce m-a speriat putin,si cu utrogestan. Cred ca totusi m-a reparat dupa actiunile lui Popa.
  • deepblue - 16.05.2010
  • Poate nu avea un eco performant. Daca ecograful nu e destul de bun, nici nu merita sa faci ecografie. Umbland in mai multe locuri, am putut sa compar diferite ecografe.Astazi aproape toti au ecografe suficient de performante incat sa iti dai seama ca si pacienta daca totul este in regula, dar am nimerit si la ecograf la care nu am putut sa vad daca copilul are 2 maini si 2 picioare, in sapt 24.
  • adrianadnana - 20.09.2010
  • Este un nesimtit. Poate ca are un echograf performant, si poate ca e medic bun dar ca om este nimic. Iti spune tot felu de prostii pe care zice ca le stie din experienta(inaltimea copilului, ca va fi slab sau gras, despre IQ). Si inca o problema barbatii(taticii) nu au ce cauta inauntru pentru ca zice ca nu se poate concentra. Dupa parerea mea in anul 2010 cand in europa barbatii(taticii) intra inclusiv in sala de nastere poate ca au privilegiul de a taia cordonul ombilical al copilului lor dobitocul asta nu ii lasa in cabinetul de consultatii la un nenorocit de echo. Iar cand suni sa iti faci programarea la el nu iti spune care sunt conditiile lui. Cat despre preturi fff piperat

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.