· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Institutii medicale/ Spitale din Romania


INSTITUTUL DE BOLI CEREBROVASCULARE  

din Bucuresti, Bucuresti
Sos. Berceni 10,
PSIHIATRIE / NEUROCHIRURGIE
Tel: 330.72.56
Scor: 4.6 (5 voturi)
Adaugat de anonim
  • Gabriela2004 - 30.03.2006
  • Am avut ocazia sa-l intalnesc pe seful clinicii neurochirurgicale de acolo: prof. Danaila. Nu s-a ostenit sa imi consulte ruda. I-a prescris tratamentul din pat, nici macar nu s-a simtit sa se ridice de acolo! Nu a manifestat nici cele mai elementare reguli de buna cuviinta. Nu a observat ilustrul cadru universitar, ca nu era vorba de migrena, ci de hemoragie intracraniana! Nici macar nota 1 nu o merita!
  • lori4u - 16.01.2007
  • Cine a introdus acest spital a gresit. Institutul de boli cerebrovasculare este neurologie si doar o clinica de neurochirurgie. In curtea aceea sunt 3 spitale. Psihiatria si cealalta neurochirurgie sunt separate. Mai informati-va
  • un_fost_roman - 17.08.2008
  • Sub orice critica. Tata a fost adus cu un accident vascular la 2 noaptea, internat intr-un "salon" (cearceafuri rupte, perna patata de sange, becuri lipsa, etc) doar cu glucoza, prima tomografie a fost facuta la 7:30, iar apoi a trebuit sa ramanem 2 nopti cu el "ca sa observam cand se inrautatese situatia" (pentru care a trbuit sa si platim). Dupa o zi si jumatate tata n-a mai putut vorbi si nici deschide ochii, hemoragia generalizandu-se la jumatate de creier. Acm este in coma si nu mai sunt sperante. In ciuda tuturor buzunarelor pe care a trebuit sa le umplem, a mancarii pe care a trebuit sa i-o ducem noi si a acrelii intregului personal sanitar. Feriti-va de ei.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.