· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


APETRI  , VIRGINIA

Loc de munca: Spitalul Clinic Universitar
din Bucuresti, Bucuresti
Mi-a facut echo transvaginal (acest an in septembrie, era prima mea sarcina), mi-a zis sarcina in uter 90%, sa revin peste o saptamana ca e prea mic, intre timp m-am dus la alt dr. (al 4 lea) si mi-a dat diagnostic 100% sarcina extrauterina tubara stg. si a dovedit cu BETA hCG valoarea era foarte scazuta.
E-adevarat ca nu aveam alte simptome de SEU, dar nu e o scuza. Mi-a dat sperante desarte, m-a pus in pericol, daca nu ma programa cineva la celalalt medic, as fi crezut-o pe d-na si azi poate nu mai aveam ambele trompe si poate eram si intr-o mare depresie, care cu greu am evitat-o. Deci daca pana acum am avut incredere in medicii la inceput de cariera, nu mai am. Asta si datorita altor medici tineri de la Municipal, care au pus dg. SEU dr.(dupa echo abdominal), e vorba de aceeasi sarcina, iar altul sarcina normala. Experienta mea, sper sa ajute si pe altii. Pentru ca am fost la urgenata, numele celorlalti medici nu il stiu, din pacate.
Scor: 7.33 (3 voturi)
Adaugat de Lil79
  • corinamuh - 05.06.2009
  • Am fost pacienta doctoritei Apetri! timp de 9 luni mi-a supravegheat sarcina,iar cand a venit momentul nasterii m-a anuntat ca nu poate veni,dar ca ma trimite pe maini bune!Ce sa va spun..." Mainile" bune erau de fapt logodnicul d-nei dr., un medic rezident,care a fost depasit de situatie!Copilul meu s-a nascut cu forcepsul, dupa 18 ore de travaliu.Ce m-a deranjat a fost faptul ca doctorita nu a dat un telefon macar, sa se asigure ca suntem bine!
  • fifi06 - 30.06.2009
  • Si eu am fost pacienta doctoritei Apetri pe toata durata sarcinii si a fost super. Nici in urma operatiei de cezariana nu am avut nici un fel de probleme. M-a cusut super, iar acum dupa aproape 3 ani de la operatie aproape ca nici nu se mai vede. In cele 3 zile cat am stat in spital a venit in fiecare zi la mine si s-a interesat de evolutia mea. Cu urmatoarea sarcina tot la dansa voi merge cu incredere.
  • mami2008 - 16.02.2010
  • Am fost si eu pacienta ei, si cand a venit momentul nasterii mi-a spus si mie ca nu poate veni, ca ma lasa pe maini bune, adica oricine este de garda atunci cand iti vine momentul si accepta sa te ia (si asta depinde de noroc). Nici nu vreau sa mai aud numele ei, mare nesimtita.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.