· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


IMBRI  , MELANIA

Loc de munca: Policlinica Elias
din Bucuresti, Bucuresti
De evitat pe cat se poate.
Scor: 1.25 (4 voturi)
Adaugat de dacu
  • tiutzaoconnor - 27.03.2009
  • Am fost la "medicul" asta cu bunica-mea (75 ani, 1000 de boli de batrinete), banuiam ca are prolaps uterin. S-a uitat in mare graba si a zis ca nici vorba. Cind situatia s-a agravat, dupa un an de zile, am revenit din greseala la acelasi "medic". Nu avea nici un pacient, statea la taclale. S-a enervat teribi cind avazut ca intru cu bunica-mea (deh, de la batrini nu prea e rost de spaga) si ne-a luat la rost ca ultima tzoapa - ca de fapt prolapsul e vechi de citiva ani (3-5) si am stat noi asa, ingoranti, ca poate nu avea chef sa ne primeasca (!!!!) (printre alte vorbe aruncate aiurea). "Concluzia" ei de acum un an era scrisa pe fisa bunica-mii, asa ca m-a dat afara cind i-am aratat dvada (m-a facut impertinenta si needucata). Am comentat mai putin pentru ca bunica-mea e greu de transportat si nu aveam chef sa mai facem drumul inca odata. Ne-a trimis la Elias pentru operatie :-))) Un drum inutil, unde ni s-a spus ceea ce ghicisem si noi, ca nu se poate face operatie la virsta si complicatiile bunica-mii, se implanteaza un aparat special care sustine uterul.
    Comportamentul acestei individe a fost absolut aberant, irational si neprofesionist. Ca sa nu mai vorbim de competenta... ultimul lucru de care are nevoie un bolnav deprimat de 70 si de ani este un scandal fara alt motiv decit un sindrom premenstrual necontolabil sau norma de spagi pe care o are de indeplinit pe zi.

  • zanesiprintese - 04.11.2009
  • Am fost si eu o data la madam imbri si m-a tratat destul de urat, cu o totala lipsa de interes, de atunci ma duc la dna dr Dobrescu care intr-adevar e putin cam rece, dar iti explica totul cu lux de amanunte :)
  • dacu - 10.03.2011
  • Feriti-va cat puteti.Nu are sens sa va faceti nervi si sa plecati mai bolnave decat veniti.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.