· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


MULLER  , CARMEN

Loc de munca: Maternitatea Giulesti
din Bucuresti, Bucuresti

Scor: 8.2 (5 voturi)
Adaugat de pd
 • AdrianaSimion - 24.01.2006
 • Este o super doctorita!
  M-a salvat si pe mine si pe bebelusul meu

 • pisicuta63 - 02.05.2007
 • Esti o fericita ! ai avut noroc si tu si bebele tau!
  Imi pare rau insa, dar trebuie sa te contrazic in legatura cu profesionalismul si calitatea de om, a doctoritei Carmen Muller!!
  Eu am apelat la ea pentru o intrerupere de sarcina si din cauza lipsei totale de interes si profesionalism ..ulterior nu am mai putut sa raman insarcinata si implicit sa mai am copilul pe care mi-l mai doresc si acum.( pe scurt nu mi-a prescris nici un fel de antibiotic si in urma unei infectii agravate s-a ajuns la sterilitate totala," sub atenta ei supraveghere").Pana atunci nu avusesem nici un fel de probleme ginecologice , aveam un copil sanatos, dintr-o casatorie anterioara, nu eram inca casatorita, dar eu si viitorul sot, deciseasem ca nu e cazul sa avem un copil inainte de legalizarea relatiei noastre. Dar amandoi ne doream un copil imediat dupa casatorie .Nimic neobisnuit in toate astea, mai ales ca amandoi eram sanatosi si perfect capabili sa concepem un copil. Din nefericire am ales sa merg la doctorita Muller sa rezolvam problema si asta ne-a costat pana in final nerealizarea visului nostru.
  Ulterior am fost la ea si am intrebat-o cum e posibil ca un om cu experienta ei sa faca asemenea greseli si gafe si mi-a raspuns ca: " asta e" si "se mai intampla !"am implorat-o sa ma ajute si mi-a raspuns cu seninatate ca nu se mai poate face nimic.Am incercat ani de zile sa mai indrept ce stricase d-na doctor Muller..fara succes insa.
  Nu vreau sa comentez mai multe..ca ar fi destule ..
  Concluzionez doar ca din pacate aceasta persoana lasa mult de dorit din punct de vedere moral si profesional.


  Asa ca dragele mele , sfatul meu este sa va feriti de un asemenea om si medic.Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.