· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Pediatri


ILIE  , CONSTANTIN

Loc de munca: Spitalul Bega
din Timisoara, Timis

Scor: 6.17 (6 voturi)
Adaugat de iulia-ratiu
  • mariamona - 26.08.2006
  • Mi-a placut de dr. Constantin la consultatie; din pacate m-a rugat sa il sun dupa 2 zile sa imi dea o informatie si l-am sunat aproape zilnic timp de 2 saptamani (la ora si in ziua zisa de el) si m-a tot amanat pana am renuntat... Prefer un dr. mai putin director de pediatrie si mai mult om - adica de care sa dai atunci cand ai intr-adevar nevoie. De aceea i-am dat nota 8.
  • mmp - 10.02.2007
  • Mie nu mi-a placut deloc. L-am vazut in spital si s-a coportat la fel ca majoritatea pediatrilor de acolo. Mizerabil. Ei nu stiu sa se adreseze pacientilor decat urland sau vorbind urat.
  • vera_g - 24.09.2008
  • pe Mircea il vede Dr.ilie de la varsta de 6 sapt, periodic de 2 ori pe an. venim de la severin ca sa-l consulte. suntem FFF MuLTUMITI de felul in care degurge consultatia. este medicul care ne-a scapat de colici. mmp, chiar ma uimesti, nu cred ca dr.Ilie poate, sa ridice tonul, dar sa tipe. mircea este destul de reticent la medici dar cu dansul nu a avut nici o problema, pt ca a vorbit atat de frumos cu el, cu calm, cu blandete.
  • sonias - 30.12.2008
  • Si noua ne-a placut dr.Ilie la consultatie(la cabinetul dansului),am zis atunci ca nu am sa schimb medicul pediatru pt ca l-am gasit pe cel mai bun.Din pacate m-am inselat amarnic.Din cauza dansului am ajuns la spital unde am stat 17 zile,in mizeria ce exista la clinica Bega.A fost groaznic atat pt mine cat mai ales pt copilul meu de un an si trei luni care a fost traumatizat de tratament si spatiu.A tratat copilul o luna de zile pt simpla raceala,desi in timpul acesta tot mergeam la cabinet si ii ziceam ca nu este bine din contra tot mai rau era cu copilasul,dansul ma linistea si ne trimitea acasa cu sirop si apa plata.Sa nu mai zic ca,asa cum zice si mariamona,niciodata nu raspundea la tel desi zicea sa il sun sa ii zic ce face copilul.Nr de tel l-am primit cand am mers prima data la cabinet sa avem, zicea, in caz de urgenta.Dar cum nu raspundea niciodata la telefon ramanea sa ne descurcam singuri in caz de urgenta.Din pacate in Timisoara noi nu am gasit inca un pediatru bun.
  • Ch - 04.06.2011
  • Personal cred asemenea PROFESOR DOCTOR constantin ilie nu are ce cauta-n medicina si cu atata mai mult in functie de conducere,personal mi-a lasat un gust amar.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.