· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


POPA  , LAVIDIA

Loc de munca: Pol.elevi si studenti,Maternitatea E.Doamna
din iasi, Iasi

Scor: 10 (2 voturi)
Adaugat de yramada
 • semy - 13.01.2009
 • Am citit cateva comentarii de spre d-na dr.,sincer nu mi-a venit sa cred. Parca se vorbea despre alta persoana. Eu sunt pacienta d-nei dr.de mai bine de 3 ani, tin sa mentionez ca in 8 ani am fost la 7 medici. Acum 2 ani am ramas insarcinata iar din pacate dupa 3 luni am pierdut copilul, s-a oprit sarcina din evolutie.Ca sa fiu sigura am mai fost la un medic care mi-a dat acelasi diagnostic. A trebuit sa ma chiureteze, sincer va spun ca s-a comportat cu mine ca si cand as fi fost fata ei. Am incercat sa mai raman insarcinata iar dupa 2 ani de tratamente am reusit acum am aproape 6 luni, ma tine sub control, merg lunar.Sper ca de data sata sa fie totul bine.Eu sunt foarte multumita de ea si o recomand si la altii.
 • mariamagda07 - 02.02.2009
 • Am citit comentariile scrise de pacientele Doamnei Doctor si nu cred nimic din ele. Sunt pacienta dansei de cativa ani si nu s-a intamplat sa ma repeada sau sa-mi vorbeasca urat vreodata. Am fost sub observatia dansei la doua sarcini si sunt foarte multumita de modul in care s-a comportat si m-a tratat. Ambele sarcini au decurs normal si am preferat sa fac "naveta" de la Suceava la Iasi pentru a merge la dansa la cabinet. Este o femeie de nota 10. Sper si imi doresc din tot sufletul ca semy sa se bucure de finalitatea sarcinii. Desi am avut probleme si era cu semnul intrebarii posibilitatea de a avea copii, sub observatia dansei si a tratamentelor prescrise am reusit sa duc la bun sfarsit doua sarcini si sa am doua fete frumoase si sanatoase. Asta le doresc tuturor si o recomand cu caldura si altora.
 • apurasssh - 03.02.2010
 • Cuvinte de lauda?nici nu ma gandesc. Nu are nici o treaba cu realitatea. Este superficiala si mereu grabita.
  O fi ea la policlinica pentru studenti, dar trebuia sa se gandeasca de 2 ori inainte de a merge acolo.Si are si un tupeu fantastic...nu se plateste consultatia la ea, dar cere atat de multi bani pe o ecografie incat e la fel ca si la particular. si pe langa ca o platesc nu are rabdare sa imi explice ce se intampla si de ce imi recomanda acele pastile. si plus de asta...cand eram pe masa de consultatie cu o mana tinea telefonul la ureche si cu alta imi facea consultatia. plus ca nu schimba acel servetel de pe pat niciodata.
  Asa ca cine vrea sa mearga la ea , sa isi aduca servetelele ei de acasa...si sa o puna la punct de la inceput daca vrea rezultate.
  Mi-e rusine ca exista doctori ca si ea


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.