· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


SCHWARZ  , DANIELA

Loc de munca: policlinica aurora vest
din ploiesti, Prahova
Foarte priceputa in tratamentul cu laser,pentru infertilitate si anexite,inflamatii genitale.Decit antibiotice mai bine laser.Bine de mers pentru asa ceva.Vorbeste cam urit.Naste gelozii printre colegii de breasla,datorita priceperii.Nu se pricepe la analize gen progesteron,estrogen,FSH etc.Grabita pentru ca intirzie la program,pentru ca face naveta.
Scor: 8.8 (5 voturi)
Adaugat de redtea
  • Ahriman - 30.06.2009
  • Nu ştiu cât de "urât" vorbeşte, poate părea un pic mai dură în limbaj pentru cei neobişnuiţi chiar şi cu termeni medicali sau traduşi în limbaj "neaoş" (am auzit niste istorisiri de necrezut despre ignoranţa unor pacienţi!). Este un medic foarte bun căruia îi pasă de pacienţi şi care chiar se preocupă.
  • miclescumirela - 15.07.2009
  • si eu am fosat la doamna SCWARTZ si i multumesc pentru fetita mea de un an si 9 luni,tratamentul cu laser a facut numai bine in cazul meu,nu mi se pare ca vorbeste urat e femee credincioasa si mai degraba pusa pe glume ,o avea si dumneaei o limita acolo cand te sacaie cineva la icree si nu intelege nimic,am fost de fata la o asa discutie si ...............o inteleg perfect(no coment)imi pare doar foarte rau ca nu mam dus la dansa candam fost insarcinata si nu mai pateam ce am patin de am vazut moartea cu o alta doctora ,acum dansa repara stricaciunile
  • Anna-Marya - 23.04.2010
  • Dna dr este foarte gingasa, delicata, profesionista. Prietena mea a ramas insarcinata foarte repede in urma tratamentului cu laser si am incredere ca si eu voi reusi!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.