· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


DRAGOI  , DUMITRU

Loc de munca: Spitalul Judetean de Urgenta Suceava
din Suceava, Suceava
Este foarte aglomerat, pentru ca este un medic bun. Am nascut de doua ori cu dumnealui si cu toate problemele care au fost, am reusit pana la urma sa nasc cu bine. La cabinet se sta mult, nu se fac programari. Are si un eco performant si recolteaza si alte analize si teste.
Am auzit si alte experiente mai putin fericite, insa in cazul nostru a fost sansa mea sa ajung la el.
Scor: 10 (4 voturi)
Adaugat de hellene73
  • dianahav - 12.03.2009
  • buna hellene73,te am adaugat in lista de mess.ai cumva numerul personal al d-nului dragoi sau de mobil??????????nu sunt inca mamica dar a si vrea sa fiu si am inteles ca el e cel mai bun din suceava.pupici
  • bombika - 08.01.2010
  • e medicul care m-a salvat.a s-ai multumesc toata viata . e de nota 11. e aglomerat, dar rezolva petoata lumea
  • alinaelenac - 26.02.2011
  • ese un medic bun, eu ii datorez venirea pe lume a fetitei mele. Atat diagnosticul cat si medicamentatia, in cazul meu au dat rezultatele dorite, dar nu am nascut cu el. Cred ca tine oneori si de noroc sa il prinzi in toane bune, si de multe ori trebuie sa iti astupi urechile la unele glume. Este cel mai scump doctor ginecolog din Suceava, dar face toti banii daca sunt probleme mai grave. Pe mine m-a dezamagit din pacate pe la mijlocul sarcinii si am preferat sa merg la alt medic, Dl Dr Bolohan, pe care il recomand de asemenea cu caldura.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.