· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Pediatri


RIZEA  , GHERGHINA

Loc de munca: Policlinica 2, ICIL
din Constanta, Constanta
Am fost la cu copii si mi-a recomandat o crema care nu se mai produce de 2 ani. E in varsta si nu se mai pune la curent cu noutatile din domeniu. Mi-a recomandat-o medicul de familie, dar acum caut pe altcineva mai tanar, specialist si interesat de ceea ce face.
Scor: 8.5 (2 voturi)
Adaugat de cescutza
  • serin1 - 29.12.2009
  • e o spagagioaica si jumatate. desi imi este si medic de familie, se poarta execrabil daca nu-i dau bani.in plus mi se pare superficiala si depasita. e obosita de viata deja
  • tl_mariana - 10.02.2010
  • doamna dc. este si dc. fetitei mele ,pt mine este o dc. de exceptie de cate ori a fost bolnava cea mica ,cu tratamentul administrat de d na dc .ia trecut in 2 zile. Mi a raspuns la tel. chiar daca a fost plecata din localitate la orice ora am sunat nu este o spagangioaica cum sa scris mai sus iar in privinta , tratamentelor este f. bine documentata chiar daca este in varsta, are mai multa experienta decat cele tinere care fac experimente pe copii nostri.Mai sus era laudata dc .Dumbrava!! eu am o cunostinta care spunea ca ia spus sa nu faca vaccinul de 13 luni ca face copilul autism sa fim seriosi oricine stie ca autismul este o boala cu care te nasti. Oricum ca si in toate celelalte domenii nu poti multumi pe toata lumea.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.