· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


DEVA  , DAN

Loc de munca: Maternitatea Giulesti
din Bucuresti, Bucuresti
este un dr de nota 10+.Am ajuns la dumnealui in luna a 8 a dupa ce dr mea mi-a spus ca nu ma mai poate asista la nastere.am nascut cu dumnealui un baietel de 3 kg sanatos tun si fara prb.Recomand cu incredere acest dr,deoarece pe langa faptul ca isi face meseria cum trebuie,este si un om sfatuitor pe care te poti baza:)
Scor: 10 (3 voturi)
Adaugat de elenas2008
 • dobrinlavinia - 26.04.2009
 • daca as putea eu ias da nota 20 dar nu se poate eu sunt pacienta dasului si sunt ff multumita sunt insarcinata in saptmna39 si am mers la dansu de la 5 saptmnai si credetima ca am mai avut dureri si la orice ora a venit la spital chiar dac era de garda sau nu lam sunt la ce ora si a ras si a venit la spital eu va recomand sa mergeti la dansu este um om de nota 10 plus si este un om ff sfatuitor .
 • vivamarculesteanu - 13.09.2009
 • Si eu ii dau nota 10 cu plus.Este un adevarat profesionist si isi face meseria cu pasiune si cel mai important lucru :este un MARE OM.Dansul stie ca ,,adevaratii oameni mari sunt simpli,iar simplitatea lor te face sa fi egali cu ei'.Am nascut cu dansul pe 25.08.2009 un baietel de 3 kg sanatos si frumos.Sunt pacienta dr.Albu(care tot nota 10 cu plus primeste de la mine),ca altfel ramaneam la dr Deva.In concluzie:il recomand pe dr.Deva Dan din toata inima tuturor viitoare mamici care vor sa fie tratate ca oamenii si care nu o sa regrete pentru alegerea facuta. mamica Marculesteanu 13.09.2009
 • lmd - 03.02.2010
 • un profesionist desavarsit dublat de un mare om!
 • aconstan - 08.07.2010
 • Pe acest dr. Dan Deva il acuz de neglijenta in urmarirea sarcinii, deoarece sunt un caz nefericit si anume copilul meu a murit intrauterin in saptamana 31 de sarcina. Ce anume a neglijat in sarcina a fost ca nu mi-a recomandat in trim II/III testul screening anticorpi de grupa sanguina, asa cum este normal in protocolul unei sarcini. S-a multumit cu o banala de homoleucograma, sumar de urina si urocultura.......
  In plus, la spitalul Panait Sarbu unde lucreaza, fiind nevoita sa nasc un copil mort, a avut o atitudine de "spectator", mi-a vorbit de multe protocoale si m-a lasat sa nasc cu medicul de garda, cu toate ca imi garantase in timpul controalelor prenatale ca asista la nastere....plus multe alte lucruri de-a dreptul umilitoare.
  In concluzie, daca sindromul antifosfolipidic ar fi fost descoperit la timp si daca isi facea treaba asa cum era normal, copilul era salvat acum. Nu pot sa va spun decat ca aparentele si referintele inseala, si ca este un doctor a cazurilor cu happy-end si al sarcinilor fara probleme. De-abia cand te lovesti de o mare problema de sanatate vezi cu adevarat gradul de competenta al unui doctor! Va recomand pentru binele vostru si al copilului sa va ganditi de doua ori inainte de a-l alege ca medic in supravegherea unei sarcini.
  aconstan
  08.07.2010

 • mafteicarmen - 18.02.2011
 • doamne,ce comentarii putem face atunci cand ni se intampla ceva rau! de parca doctorul acela v-ar fi ales anume ,sa-si razbune nervii si frustrarile !
  uitati ca si ei sunt oameni,ca vin dupa garzi foarte lungi,si ca se mai poate sa si greseasca! e adevarat ca -ti doresti sa se intample intotdeauna sa moara capra vecinului...
  eu am cunoscut 3 medici ginecologi: berindan adrian,cu care am nascut ambii copii(baiatul la 30 de saptamani de sarcina,fata-dupa o sarcina normala),dr. mitran-care mi-a facut serclajul datorita caruia am dus a doua sarcina pana la capat,si dr.dan deva.
  super doctori!
  berindan,la 11 noaptea a ajuns acasa dupa 24 de ore de garda,la 1.20 a venit inapoi in spital,pentru ca berbecul de fii-miu nu mai vroia sa stea inauntru!
  pe mitran nici nu-l cunosteam cand mi-a facut serclajul! pur si simplu era de garda! brunetel,mucalit-dar un om de exceptie!
  dan deva a tratat o prietena a mea careia i s-au oprit 2 sarcini din evolutie... dupa ce a chiuretat-o ,in max o ora am putut pleca acasa!
  sunt 3 medici carora le-as ridica statuie!


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.