· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


RUGINA  , GHEORGHE

Loc de munca: Spitalul Judetean
din Piatra Neamt, Neamt

Scor: 7.43 (7 voturi)
Adaugat de lori-y
 • clementina - 04.07.2008
 • Este un om deosebit, profesionist si bun diagnostician.
 • gabilorry - 22.01.2009
 • iti vine la nastere oricand?
 • laruca - 11.01.2010
 • Vreti sa auziti ceva mai putin "roz"?
  In 1999 eram la prima sarcina. Stiam de la mama ca e f. bun si am mers la el, luna de luna. Sarcina a fost super OK. Nici cea mai mica problema n-a aparut la ecograf sau consult. La nastere, a venit (desi cred ca a intarziat putin). Copilul a murit la cateva minute dupa ce l-a scos la lumina zilei. Mi-a spus imediat ca are o malformatie a inimii (Zau, asa? Se vede asta din exterior? Doar privindu-l?). Ulterior, cei de la autopsii mi-au spus, neoficial, ca avea plamanii inundati de apa si nimic la inima. Trageti voi concluzia si singure. Am incercat sa-l iert dar nu pot uita.....Era un copil perfect: 50cm, 3.85 kg, grasut, roziu...L-am vazut respirand cand l-a scos. Apoi au tabarat toti doctorii spitalului pe el si dupa zeci de minute au renuntat :"nu va mai chinuiti, ca nu mai respira" a spus el. Si l-a declarat: mort la nastere.
  Un caz similar l-a patit o fosta colega pe care a lasat-o sa nasca, desi ea dorea cezariana. Dupa 1 zi de la pierderea lichidului, a fost operata. Copilul a trait doar cateva zile. Si chipurile, tot malformatie a inimii a avut si el........
  Prietena mea a mers la el cu niste chisturi apoase (care ulterior a aflat ca se trateaza). A operat-o imediat si i-a scos un ovar si o parte din uter. Asta la 23 ani; nu avusese nici o sarcina pana atunci. Acum are 30 ani si nu poate ramane insarcinata, desi face tratament si pentru sarcina si pentru chisturi (care, apropo au reaparut).
  Cam multe ghinioane, nu credeti?

 • pirina - 17.03.2010
 • eu am nascut la el, am mers la cabinet in timpul sarcinii, este un om extraordinar, a venit la nastere chiar daca aceasta s-a declansat noaptea, a avut grija de mine si dupa nastere chiar daca intrase in concediu, nu am cuvinte decat de lauda
 • gabita2ro - 11.04.2010
 • e usor sa faci un rau, in fine, voit sau fara voie....
  sunt si cazuri in care nu merge totul bine, insa ar trebui sa ne gandim ca inainte de toate si medicii sunt oameni, e foarte dureror sa-ti pierzi propriul copil si una D-zeu sa ma ierte in timpul sarcinii nu se compara cu pierderea la nastere, cand deja l-ai simtit, ai sperat, ai visat ca va merge totul bine.
  Eu am toata stima pentru dl dr si dna dr Rugina, sunt oameni deosebiti, acusica va veni pe lume baitelul nostu, in luna mai si cred ca se va face tot ce se poate sa fie bine.
  Am mari emotii, insa numai D-zeu Stie cum va decurge totul...
  Multumesc ca sunt alaturi de mine, ma rog sa nu nasc cand este in concediu, nu suport gandul acesta si ma rog ca ei sa poate ajuta si alte pacinete!
  Gabriela Tautu

 • voicapavel - 06.07.2011
 • este in cadere libera si in pragul pensiei !

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.