· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


ROTARU  , OCTAV CONSTANTIN

Loc de munca: Elias
din Bucuresti, Ilfov
Am vazut ca medicul acesta are deja pagina si multe comentarii pozitive, dar eu nu am putuit nici vota, nici comenta. Nu am nascut cu el (deocamdata nu a fost cazul) dar este doctorul care ma are sub urmarire.
Am ajuns la el cu fibrom dupa ce in prealabil fusesem la doctorul Moisu din Ploiesti care, practic, ma facuse sa-mi pierd capul de frica. La el am ajuns printr-o colega. Mi s-a parut un foarte bun profesionit, rezultatele in cazul meu au fost extraordinare. M-a operat acum 5 ani si totul este ok. Este calm, respectuos, serios, atent.
Un singur defect: este autoritar. Chiar foarte autoritar cand se supara. In cazul meu s-a suparat cand a aflat ca schimbasem de capul meu tratamentul in urma opiniilor culese de pe net. Intrerupsesem tratamentul dat de dansul si ma axasem pe un tratamen naturist. Rezultastul: dupa 2 luni fibromul crescuse infiorator. Tin minte si acum ca m-a intrebat "dar acum ca tb sa va operati, ati avea curajul sa va opereze tot ei"? Nu am sa uit niciodata. :) Eu atunci aveam 51 de ani si el cred ca avea maxim 32-33 de ani, putea sa-mi fie fiu. Dar cand m-a privit am simtit ca-mi vine sa intru in pamant de rusine. Acum dupa 5 ani de la operatie totul e perfect. Nu pot sa cred ca am depasit acel cosmar oribil. Multumesc, domnule doctor. Nu stiu daca va mai amintiti de mine, dar eu nu uit niciodata ce om extraordinar sunteti. Felicitari parintilor si profesorilor dumneavoastra
Gabriela Totcu

Scor: 10 (2 voturi)
Adaugat de GabituT

Fii tu primul care comenteaza!


Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.