· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


ALEXANDRU  , BOGDAN

Loc de munca: CMU SI ELIAS
din Bucuresti, Bucuresti
A nascut cineva cu dr. Bogdan Alexandru de la CMU? Face si garzi la Elias. Daca aveti vreo informatie va rog sa postati.
Multumesc.
Scor: 8 (2 voturi)
Adaugat de rahela31
 • junky - 23.10.2009
 • Buna Rahela

  pot sa ti dau eu catavea informatii despre el.
  Sora mea a nascut cu el si a fost fff multumita. Drept urmare, cand am ramas insarcinata , respectiv acum 5 luni, m am hotarat sa merg si eu tot la el.
  Profesional, e super ok imi spunea sora mea, insa pararea mea e putin diferita fata de a ei, in sensul ca nu stiu daca neaparat profesional, dar mi s a parut destul de superficial.
  In plus, eu am mai avut o problema , mi a spus prin luna a 3 a ca din pacate lucrurile la sp. Elias nu merg prea bine si ca sunt cam putine sanse sa nasc acolo. De ex. cand mi se rupe apa pot veni la Elias, insa pot fi extrem de multe sanse sa nu existe paturi si prin urmare, sa ma trimita la maternitatea Giulesti unde sa nasc cu cine e de garda acolo.
  Asa ca m a sfatuit sa ma gandesc sa nasc la CMU unde o nastere normala e cam 2000 euro.
  Sincer, am apreciat ca mi a spus din timp si am renuntat la el. Parerea mea ca daca nu ti a pus in vedere pana acum acest lucru , poate ar fi bine sa il abordezi tu. Bine si daca nu vrei sa nasti la CMU, ca daca pt tine e ok acolo ... nu trebuie sa iti mai pui aceasta problema.
  Acum merg la dl dr. Filipescu, tot la Elias si sunt fffffff multumita pana acum. E ff atent si grijuliu.
  Sper ca iti sunt de ajutor aceste informatii.

 • bjulika - 05.03.2010
 • Dr Alexandru Bogdan nu e dr meu ginecolog, am fost la dumnealui la CMU doar pentru o ecografie (prima de dupa nastere) pentru ca doctorul meu era in concediu. Profesional nu am ce comenta, insa m-a deranjat destul de tare faptul ca in timp ce-mi facea ecografia mi-a aruncat pastile de genul: "Hmm...Cate chiuretaje aveti?", fara sa-mi dea explicatii suplimentare. Nu va inchipuiti ca era o intrebare standard de genul: cate nasteri, cate avorturi, menstruatii regulate sau nu etc. Aproape ca nu a vorbit cu mine toata consultatia si din senin ma intreaba asta...bineinteles ca mi-am inchipuit ca e ceva in neregula de ma intreaba asta si i-am cerut explicatii, insa nu mi-a dat niciuna. Mi-a zis sa vorbesc cu doctorul meu!?!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.