· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


OANCEA  , MIHAELA

Loc de munca: Clinica Ginecologie II, Stanca
din Cluj-Napoca, Cluj
D-na Dr. Mihaela Oancea este Asistent Universitar la UMF Cluj si mi-a urmarit sarcina de la 8 saptamani si pana la nasterea micului nostru ingeras.
Nu vreau sa aduc elogii nejustificate ,dar va relatez numai un eveniment : In ciuda faptului ca aveam data probabila a nasterii in perioada 3-4 ianuarie,travaliul mi s-a declasat in ajunul Craciunului .
Am avut emotii ca nu o voi gasi in localitate si cu jena am sunat-o si mi-a raspuns imediat.
M-a chemat la Clinica si a ajuns si dansa imediat.
A stat cu mine, in ciuda faptului ca era sarbatoare mai bine de 4 -5 h , ajutandu-ma sa aduc pe lume frumuselul nostru de 3,2 kg , un copil de nota 10 ( nota data de neonatologi) .
Aceeasi nota o acord si eu pt. profesionalismul si solicitudinea demonstata de-a lungul sarcinii si mai ales la nastere ,cand si-a sacrificat timpul dedicat in mod normal familiei pt. a ma ajuta.
PS: Ca si amanunt picant: In momentul in care m-a asistat la nastere ,D-na Dr. era ea insasi in luna a 9 -a.
Am inteles ca in luna ianuarie a nascut si dansa si s-a intors la Clinica unde ne-am reintalnit in luna aprilie la un control .
Sa ii dea D-nezeu sanatate ei si fetitei dansei.
Noi o recomandam calduros si in cazul in care ne hotaram sa ii facem "printisorului" o surioara sau un fratior ,vom apela din nou la ea.


Scor: 6.4 (5 voturi)
Adaugat de roxy12
 • krystya2003 - 23.07.2010
 • o apreciez foarte mult pe d-na dr mihaela oancea. numai vorbe de lauda despre ea.
 • anca252009 - 25.07.2010
 • ATENTIE TUTUROR MAMICILOR CARE DORESC SA NACSA CU Dnul Sbarciu Mihaila.
  Am avut o experienta foarte neplacuta la Spitalul STANCA (si nu sunt singura). Trebuia sa nasc cu d-nul Sbarciu care era de garda in 25 programata la cezariana. (aveam prescriptie de la 3 medici de cezariana) I-am dat un avans de 500Ron cu o saptamana inainte (sa nu fie mare deranjul daca ma apuca durerile inainte). Cu doar 7 ore inainte sa intre de garda D-nul doctor m-au apucat durerile. Am crezut in bunul simt ca va veni. L-am astteptat pana la ora 7.30 in data de 25 Decebrie 2009 si nu mi-a raspuns la telefon si am nascu du o doctorita de garda OANCEA MIHAELA (alta neprofesionista). Nu m-au ajutat cu nimic. D-nul Sbarciu NU se deranjeaza sa vina intodeauna. am 2 prietene care au patit-o! am zis ca poate cu mine va fi altfel! GRESIT NICI CU BANII DATI INAINTE NU SE MISCA. Il mai astepta 300 de EURO! A fost ce mai mare gresala sa-l aleg ca doctor! Mai bine platiti un spital privat. In Ungaria e aprox 1800ron o nastere cu epidurala. EU AM NASCUT CA ACUM 2000 de ani fara asitenta medicala deloc. Abia dupa ce i-am dat 250 de eur m-a cusut spunad "nu credeam ca mai primesc ceva" ....
  Oancea Mihaela imi spunea tastand la mobil mesaje "tine-te de fiarele alea si impinge eu n-am cum sa te ajut" si iesise din incapere...
  SA VA FEREASCA SFANTUL SA O PRINDETI DE GARDA SI SA NU FITI PACIENTA EI!
  Nu uitati in STANCA a murit o mamica in 31 Decembrie! # zile nu a trecut nimeni sa ma vada pe mine sau copilul ( ERAU SARBATORI!!???) Mi-au zis sa imi fac toaleta singura si sa imi aduc ce-mi trebuie!
  grija mare mamicilor!

 • ro21 - 15.09.2010
 • imi pare rau anca252009 ca ai avut o experienta neplacuta dar despre doamna doctor Oncea Mihaela pot sa am numai cuvinte de lauda.am nascut cu dansa si a fost deosebita si in acea zi si pe parcursul intregii sarcini.II MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL ca datorita ei am o minune de fetita. Desi in acea zi a fost in maternitate inca de la ora 5 dimineata a ramas cu mine pana dupamasa la 16, 17 nu mai stiu exact cand m-au scos din sala de nasteri, dansa era pe atunci insarcinata in luna a 3 a si nu cred ca ii usor sa stai si treaza tinand cont ca in periada aceea de sarcina ti mai mult somn.
  a fost deosebita s-a comportat deosebit si s-a ocupat de mine. acum sunt insarcinata iar si fara nici o ezitare ma voi lasa pe mana acestei profesioniste.
  nu pot decat sa ii multumesc si sa ii deie D-nezeu sanatate ei si fetitei dansei.
  si eu o recomand cu cea mai maire caldura tuturor viitoarelor mamici .

 • rozi74 - 04.01.2011
 • mie mi sa parut o femeie deosebita eu nu am nascut cu ea am avut o interventie chirurgicala sa ocupat de mine eu am fost ffffff multumita si ma simt ffff bine desi sant operata doar de 1 luna

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.